top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (25/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (25/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (25/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός και Άρης θα μονομαχήσουν στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για την σεζόν 2023-2024. Παράλληλα με το τρόπαιο ο νικητής θα εξασφαλίσει και ευρωπαϊκή έξοδο στο Europa League.



Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε περίοδο αλλαγών και ανακατατάξεων καθώς μετά την φυγή του Τούρκο προπονητή Φατίχ Τερίμ, οι πράσινοι θα αγωνιστούν με υπηρεσιακό προπονητή τον Χρήστο Κόντη. Στον ένα και μοναδικό παιχνίδι του Κόντη στον πάγκο κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ οι το τρυφύλλι μπήκε δυνατά στον αγώνα παίρνοντας προβάδισμα 2 τερμάτων, δεν κατάφερε να κρατήσει το πλεονέκτημα των δύο τερμάτων και δέχτηκε την ισοφάριση, ΄χαίνοντας έτσι το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ιωαννίδης και Αιτόρ είναι "ετοιμοπόλεμοι" με τον Παναθηναϊκό να κατεβαίνει πλήρης.



Ο Άρης μοιάζει να ετοιμάζεται από καιρό για αυτόν τον αγώνα και είναι γεγονός πως η "δίψα" ίσως είναι μεγαλύτερη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Έχοντας ως δείγμα τον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα όπου επικράτησε στην Λεωφόρο με σκορ 0-1 πηγαίνει στον Βόλο για να πάρει τον πρώτο τίτλο μετά από αρκετά χρόνια. Χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα ο Άκης Μάτζιος.





Άρης - Παναθηναϊκός Προγνωστικό


Ματς που λογικά θα έχει αρκετές μονομαχίες και ένταση. Το θέλουν και οι δύο πολύ γιαυτό θα είναι αρκετά προσεκτικές στον τρόπο που θα αγωνιστούν. Πιστεύουμε δεν θα υπάρξει νικητής στα 90 λεπτά με το Χ να δίνεται στο 4.00, είναι μία καλή επιλογή.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά και τις αναλύσεις μας.


Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsleteer μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.





Comentários


bottom of page