top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ 9/1/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ανατολού Εφές (9/1/24 21:15) στο Ο.Α.Κ.Α, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα, με τους πράσινους να έχουν στόχο το 2 στα 2 στους αγώνες για αυτή την εβδομάδα, δίνοντας τους έτσι προβάδισμα τουλάχιστον όσο αναφορά τη θέση τους στην εξάδα. Δείτε παρακάτω το Bet Builder που ξεχωρίσαμε για την αναμέτρηση.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ 9/1/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
 

Ο Παναθηναϊκός μετά από αρκετά ματς που πλήρωσε δικά του λάθη, αυτή τη φορά ήταν πιο συγκεντρωμένος και με περιπετιώδη τρόπο στο τελευταίο δευτερόλεπτο κόντρα στην Βαλένθια ο Λεσόρτ κέρδισε βολές ευστοχώντας στις 1 από τις 2, ωστόσο ήταν αρκετό για να αποδράσει με το 81 - 82 υπέρ του. Απών ήταν ο Κώστας Σλούκας και με τον Ναν να μην πιάνει τα ''στάνταρ'' του, ξεχώρισε ο Αμερικανός Γκραντ με 13 πόντους 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ με εκτελεστή και πρώτο σκόρερ τον Βιλτζόζα με 19 πόντους. Την Κυριακή επιβλήθηκε του Περιστερίου με 90 - 75 σε ακόμα ένα παιχνίδι που ξεχώρισε ο Γκραντ (26πόντοι, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ) δείχνωντας στον Αταμάν πως μπορεί να υπολογίζει πάνω του εν απουσία του Σλούκα αλλά και όχι μόνο. Εκτός θα βρίσκεται ο Βιλτζόζα ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου ενώ προπονήθηκε κανονικά ο Σλούκας. Σταθερά εκτός και ο Παπαπέτρου.


 

Η Ανατολού Εφές προέρχεται από το επικότερο παιχνίδι στην ιστορία της Ευρωλίγκας στην Μαδρίτη απέναντι στην Ρεάλ με 4 παρατάσεις! και τελικό σκορ 130 - 126 υπέρ των Μαδριλένων! Ο Λάρκιν και ο Τόμσον κράτησαν όσο μπορούσαν όρθια την ομάδα τους απέναντι στην Ρεάλ σημειώνοντας 32 και 21 πόντους αντίστοιχα. Είναι φανερό πως παρόλο τις απουσίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εφές παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Αγνοεί την νίκη ωστόσο στα 6 τελευταία ματς στην Ευρωλίγκα και ψάχνεται για το παιχνίδι που θα την επαναφέρει στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός για την Τούρκικη ομάδα βρίσκονται οι Κλάϊμπερν και Γιλμάζ.


 

Πρόταση: Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι τόσο εύκολο το ματς όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να το συμπέρανε αυτό και στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι φέτος όπου ηττήθηκε στην Τουρκία. Διαφορετικές περιστάσεις τώρα με τον Παναθηναϊκό πιο δεμένο σαν ομάδα. Ξεχωρίσαμε το παρακάτω Bet Builder:


  • Εφές +8.5

  • Shane Larkin

  • Under 15.5

  • Over 2.5


Συνολική απόδοση 9.25


 

Δείτε εδώ την Βαθμολογία της Ευρωλίγκας


 


Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού



Comentarios


bottom of page