top of page

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΙΝΤΕΡ (08/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΙΝΤΕΡ (08/04/24 21:45) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΣΕΡΙΕ Α

 
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΙΝΤΕΡ (08/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ
 

Η Ουντινέζε υποδέχεται την Ίντερ  (08/04/24 21:45) στο ''Stadio Friuli'', στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της στοίχημα σεριε α. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θα δώσουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία καθώς βρίσκονται κοντά στην ζώνη των τελευταίων θέσεων, θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για ότι καλύτερο μπορούν ενάντια στην πρωτοπόρο Ίντερ, η οποία σύντομα θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Ιταλία.






 

Η Ουντινέζε δεν πραγματοποίησε καλή σεζόν μέχρι την δεδομένη χρονική στιγμή και δεν είναι απίθανο να κινδυνέψει για την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς απέχει μόλις 3 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Έχει μόλις ένα τρίποντο στα 7 τελευταία της παιχνίδια συνολικά, με 3 ισοπαλίες και 3 ήττες να συμπληρώνουν. Ισόπαλη ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σασουόλο που επίσης παλεύει για την παραμονή της. Βρέθηκε πίσω στο 41', όμως αντέδρασε άμεσα με το τέρμα του Ταοβίν στο 44', γράφοντας το τελικό 1-1. Σταθερά παραμένουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Ντελοφέου και Εμποσέ, ενώ τιμωρημένος λόγο συμπλήρωσης κίτρινων καρτών είναι ο επιθετικό Λορένζο Λούκα.





Η Ίντερ μετά τον αποκλεισμό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, στα πέναλτι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, μοναδικός στόχος που έχει απομείνει μετά την κατάκτηση του και του Κυπέλλου, είναι ο τίτλος του πρωταθλητή που αναμένεται να επιβεβαιωθεί μαθηματικά στις επόμενες αγωνιστικές. Άνετη νίκη πήρε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Έμπολι με σκορ 2-0 στο Μιλάνο, με τους Ντιμάρκο 6' και Αλέξις Σάντσες 81' να χρείζονται σκόρερ. Προβλήματα στην άμυνα με τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς, Μπαστόνι και Ντε Βίργκλ να είναι τραμαυτίες.




Πρόταση: Παρόλο που η Ουντινέζε δεν αποτελεί ''φόβητρο'' επιθετικά, δεν έχει περιθώρια και πρέπει να κυνηγήσει το ματς ώστε να πάρει ότι καλύτερο μπορεί να διεκδικήσει. Σε συνδυασμό και με τις απουσίες της Ίντερ στο κέντρο της άμυνας αξίζει η επιλογή του Goal - Goal στο 1.95



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.

Comentarios


bottom of page