top of page

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν



Δεσπόζει το ντέρμπυ αιωνίων σήμερα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός μετράει 31 νίκες έναντι 13 του Παναθηναϊκού εντός έδρας, ενώ 24 ματς έληξαν χωρίς νικητή. Το ματς είναι προγραμματισμένο στις 19:30 και σφυρίζει ο Ιταλός Φάμπιο Μαρέσκα.


Ο Ολυμπιακός έδωσε το τελευταίο παιχνίδι του πριν τη διακοπή ήταν εναντίον της Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Προηγήθηκε με 2-0, χάρη στα γκολ των Μασούρα στο 16' και του Ποντένσε στο 57' ωστόσο λόγω ατομικών λαθών στην άμυνα και μια κόκκινης κάρτας που δέχτηκε ο Ντόι ισοφαρίστηκε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι που φαινόταν να το είχε κλειδώσει. Φέτος εντός έδρας ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός, δύσκολα δέχεται γκολ και σκοράρει με μεγάλη ευκολία έχοντας σκοράρει αρκετές φορές τριάρες και τεσσάρες. Στα μετόπισθεν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και στα σημαντικότερα παιχνίδια φέτος έχει δει την εστία του να παραβιάζεται. Τραυματίας παραμένει ο μέσος Ιμπόρα ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φρέιρε, Πληροφορίες λένε πως ο προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να γυρίσει το σύστημα σε 4-3-3 με πιθανή συμμετοχή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στα χαφ.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα


Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κάτω από τον πρώτο Ολυμπιακό, έχει κάνει σημαντικές νίκες φέτος έχοντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για ακόμη μια χρονιά στο τιμόνι. Είναι πιο δεμένη ομάδα σε σχέση με πέρυσι και οι ''πράσινοι'' έδωσαν έμφαση πιο πολύ στην επίθεση σκοράροντας με αρκετά μεγαλύτερη άνεση σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Έχει δώσει 2 ντέρμπι φέτος για την Σούπερ λιγκ με Άεκ εντός έδρας που γνώρισε την ήττα με 1-2 και με τον Πάοκ πάλι εντός έδρας που ισοφάρισε στο 96 και κατόρθωσε να μην ηττηθεί. Δεν είχε καλό πρόσωπο σε αυτά τα 2 παιχνίδια που ήταν τα πιο δύσκολα στα εγχώρια αλλά στα υπόλοιπα ματς για την σούπερ λιγκ έχει παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα επικρατώντας σε ορισμένα ματς με εμφατικά σκορ. Σε ό,τι αφορά τις απουσίες, ο βασικός στόπερ Μάγκνουσον παραμένει εκτός με σοβαρό τραυματισμό, ενώ επίσης απουσιάζει και ο αναπληρωματικός στόπερ Πάλμερ-Μπράουν. Επιπλέον, ο αναπληρωματικός χαφ Κλεϊνχέισλερ απουσιάζει λόγω ίωσης, και ο αναπληρωματικός μέσος Ζέκα είναι τιμωρημένος. Ωστόσο, ο μπακ Χουάνκαρ και ο επιθετικός χαφ Αϊτόρ επιστρέφουν μετά την απουσία τους.


 

Εκτίμηση: Και οι 2 ομάδες είναι υποχρεωμένες να νικήσουν. Είναι ντέρμπι αιωνίων, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της κατάμεστης έδρας του, καθώς έχει να ανακοινωθεί sold out και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Φάληρο με την πικρία της περσινής ήττας με 1-0 που ουσιαστικά του στέρησε το πρωτάθλημα και θέλει να πάρει μια άτυπη εκδίκηση. Και οι 2 ομάδες έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις γεγονός που ίσως παίξει ρόλο ως προς τον ρυθμό του αγώνα. Θα ποντάρουμε στην υπεροχή του Ολυμπιακού στην έδρα του με 3 επιλογές σε bet builder.


Νικητής αγώνα: Ολυμπιακός

Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες: Όχι

Κίτρινες κάρτες: Under 7.5


Συνολική απόδοση:4.15



 

Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.

Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.

Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.

Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού



Comments


bottom of page