top of page

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα προγνωστικά ευρωλίγκας 13/10/23

Έγινε ενημέρωση: 22 Ιουν


Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα ευρωλίγκα

Συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες για την δεύτερη αγωνιστική της ευρωλίγκας και η ομάδα μας ξεχώρισε ένα bet builder σε απόδοση 22 που αξίζει την προσοχή σας για τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Σ.Ε.Φ.(21:15)





 

O Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το καλό ξεκίνημα που έχει έπειτα της επικράτησης του απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο του στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά απέναντι στην Μπαρτσελόνα εντός έδρας αντιμετωπίζοντας όμως σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ του καθώς δεν θα αγωνιστούν ο Γουίλιαμ Γκος, Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα. Επιστρέφει ο πανύψηλος σέντερ Μουσταφά Φαλ ωστόσο αναμένεται να μην πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής καθώς είναι αμφίβολη η αγωνιστική του ετοιμότητα.


Η Μπαρτσελόνα δεν άρχισε τη σεζόν ιδανικά καθώς έχει ήδη γνωρίσει δύο φορές την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης και στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν έχει πάρει και τις πιο άνετες νίκες απέναντι σε θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους σε σχέση με τις ομάδες της ευρωλίγκας. Στο Σ.Ε.Φ δεν θα είναι ο Μίκαελ Καϊσέδο ενώ αμφίβολος είναι ο Ζοέλ Πάρα.


Εκτιμούμε πως ο ολυμπιακός θα βρει λύσεις και η καλή του αμυντική λειτουργία θα είναι και πάλι κλειδί για την επικράτηση και ξεχωρίζουμε τις παρακάτω επιλογές για συνδυασμό σε bet builder.


Νικητής αγώνα: Ολυμπιακός

Alec Peters: Over 1.5 ασίστ

Alec Peter: Over 1.5 εύστοχα τρίποντα

Κώστας Παπανικολάου:Over 2.5 ασίστ

Thomas Walkup:Under 2.5 Λάθη


Συνολική Απόδοση 22

 

Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.

Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.

Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.

Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού δείτε εδώ


Comentários


bottom of page