top of page

Ολυμπιακός: Κίνδυνος για νέα τιμωρία

Έγινε ενημέρωση: 15 Ιουλ

Ο Ολυμπιακός μετά τον αγώνα εναντίον του Βόλου στο πανθεσσαλικό στάδιο και της προσωρινής διακοπής του λόγω επεισοδίων οπαδών με την αστυνομία, βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο νέας τιμωρίας που μπορεί να ..συμπληρώσει την ήδη υπάρχουσα από το ματς που διακόπηκε στο Γ. Καραϊσκάκης εναντίον του Παναθηναϊκού λόγω της ρίψης κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο.




Η διαφορά που υπάρχει στην περίπτωση αυτή είναι πως ο αγώνας στο Βόλο ολοκληρώθηκε με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ και τους παίκτες των 2 ομάδων να βγαίνουν μετά την διακοπή και να κάνουν ...πασούλες ώστε να ολοκληρωθεί ο χρόνος που είχε απομείνει μέχρι να γίνει η διακοπή πιο πριν.


Σε αυτή την περίπτωση, ο πειθαρχικός κώδικας αναφέρει πως: «Aν επεισόδια στον αγωνιστικό η περιβάλλοντα χώρο συνοδεύονται με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας ή με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, μπορεί να υπάρξει χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής κεκλεισμένων θυρών από 2 έως τέσσερις 4 αγωνιστικές. Σε περίπτωση που τα επεισόδια έγιναν αποκλειστικά και μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ή ήταν μικρής κλίμακας και δεν επέφεραν σωματική βλάβη σε κανένα πρόσωπο, τότε δεν θα επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές».



 

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, εάν και εφόσον τιμωρηθεί ξανά υπάρχει περίπτωση να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο χωρίς κόσμο. Να θυμίσουμε πως ήδη οι ''ερυθρόλευκοι'' έχουν εκτίσει 1 αγώνα κεκλεισμένων με τον Παναιτωλικό και θα εκτίσουν άλλη μία αγωνιστική χωρίς κόσμο στον ντέρμπι με την Άεκ για το πρωτάθλημα.


Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στο στοίχημα.


Comentários


bottom of page