top of page

Ολυμπιακός- Ζάλγκιρις Κάουνας Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έχει στόχο να συνεχίσει το καλό σερί που άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα. Απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα παρόλο που αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες προς το τέλος, κατάφερε να επικρατήσει με 88-83 σε ένα παιχνίδι που ρεκόρ καριέρας σημείωσε ο Άλεκ Πίτερς με 28 πόντους ενώ double double έκανε ο Μουσταφά Φαλ.Έτσι ο Ολυμπιακός πήγε στο 5-4. Γεγονός αποτελεί η επιστροφή του Σακίλ Μακίσικ μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής αδράνειας. Επιστρέφει επίσης και ο πολύπειρος Σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ.Εκτός πλάνων τέθηκε ο Γουίλιαμ Γκος.

Ο Κόουτς των ερυθρόλευκων δήλωσε μεταξύ άλλων:

"Είναι ευχάριστο που έχουμε επιστροφές, αλλά και πάλι δεν είμαστε πλήρεις. Ο Γκος είναι έξω, αλλά γενικά έχουμε επιστροφές. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ μας αύριο. Ο Γκος έχει βελτίωση, όμως θα χρειαστεί να κάνει μια μαγνητική ακόμα, για να δούμε την πρόοδό του και σε ποιο σημείο είναι"




 

Η Ζάλγκιρις Κάουνας την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου στην Ζαλγκίρις Αρένα με 74-73, πρώτος σκόρερ για τους Λιθουανούς στο παιχνίδι ήταν ο Smits, και έκανε έτσι το 4-5. Η ζαλγκίρις θα συναντήσει ξανά στο ΣΕΦ τον Mitrou-long ο οποίος μετακόμισε στον Πειραιά για λογαριαμσού του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν αναμένεται να πάρει σήμερα χρόνο συμμετοχής απέναντι στην πρώην ομάδα του. Πλήρης όπως όλα δείχνουν θα παραταχθεί στον αποψινό αγώνα καθώς κανένας δεν δηλώθηκε απών.


 

Πρόταση: Ο Ολυμπιακός έχει 3-2 στο ΣΕΦ, παίζει με έναν αντίπαλο που μπορεί να λυγίσει και θα ποντάρουμε σε ένα bet builder στο καλό σερί του Φαλ και την άνοδο ξανά του Walkup.


Under 13.5 Alec Peters Over/Under Πόντοι

Over 8.5 Moustapha Fall Over/Under Πόντοι

Over 8.5 Thomas Walkup Over/Under Πόντοι

Over 4.5 Moustapha Fall Over/Under Ριμπάουντ


Συνολική απόδοση 11


 

Δείτε τη Βαθμολογία της Euroleague όπως διαμορφώνεται μέχρι τώρα



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού



Σχόλια


bottom of page