top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 5.12.23|ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στο Σ.Ε.Φ την Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα και θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό από την Βασίλισσα. Δείτε παρακάτω τα προγνωστικά για τον αγώνα.



Ο Ολμυπιακός ηττήθηκε από την Μονακό στο τελευταίο παιχνίδι του και έσπασε το σερί 3 νικών που είχε στην Ευρωλίγκα. Το πάλεψε το ματς με πρωταγωνιστές και πάλι τους Κάναν (πρώτος σκόρερ με 20 π'οντους), Πίτερς και Γουόκαπ, ο οποίος δείχνει να ξαναβρίσκει την χαμένη του φόρμα. Δεν αναμένεται να αγωνιστούν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα ο Πετρούσεφ και ο Μήτρου Λονγκ ενώ εκτός παραμένει λόγω τραυματισμού ο Νάϊτζελ Γουίλιαμς Γκος.



Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί μία ξέφρενη πορεία φέτος έχοντας 10-1 και βρίσεκται στην πρώτη θέση της Βαθμολογικής κατάταξης. Την πρώτη της ήττα την σημείωσε στο προηγούμενο παιχνίδι της, με αντίπαλο την Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία με 100-99. σε ένα ματς που οδηγήθηκε στην παράταση με τον Αργεντινό Καμπάτσο να σημειώνει 33 πόντους 2 ριμπάουντ και 7 ασσίστ. Δεν θα βρίσκεται στο ΣΕΦ για την «Βασίλισσα» ι ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο ισχίο.


 

Πρόταση: Ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να δείξει τα ''δόντια'' του με την βοήθεια της έδρας του, που θα είναι κατάμεστη, και να υποτάξει την Ρεάλ σε δεύτερη διαδοχική ήττα. Μπορεί να το κάνει και να πάρει εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό. Πάμε με τον 1 στο 2.31


 

Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού

Commentaires


bottom of page