top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (21/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 27 Ιουν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (21/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΠΛΕΙ ΟΦΣ

 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (21/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης (21/04/24 20:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφς της Super League. Το παιχνίδι είναι άκρως κομβικό και για τους δύο αντιπάλους, καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών διότι θα απομακρυνθεί περισσότερο από τους διεκδικητές στην βαθμολογία των πλέι οφς, ενώ ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει σε ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει έως τώρα.


Και οι δύο ομάδες προέρχονται από απαιτητικά ευρωπαϊκά παιχνίδια.






Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για απώλεια σε αυτόν τον αγώνα. Μετά την θριαμβευτική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενερμπαχτσέ στους 4 του Κόνφερενς Λιγκ, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ πρέπει να προσηλωθεί στο πρωτάθλημα. Στους δύο τελευταίους αγώνες που έδωσε στα πλέι οφς του πρωταθλήματος έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο επικρατώντας του Άρη εντός έδρα με 3-0 και της Λαμίας με 1-5 εκτός έδρας. Παρόλο αυτά δεν έχει κερδίσει ακόμα ντέρμπι μετά την κανονική περίοδο και γιαυτό βρίσκεται στην 4η θέση. Χωρίς κάποιο φρέσκο πρόβλημα τραυματισμού, επιστρέφει στην αποστολή ο Ρέτσος.





Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και τέθηκε εκτός συνέχεια του Κόνφερενς Λιγκ, αφού ηττήθηκε δίκαια και στους δύο μεταξύ τους αγώνες με 1-0 εκτός και 0-2 στην Τούμπα. Πλέον η ομάδα του Ρασβάν Λουτδέσκου υποχρεούται να βρει την απαιτούμενη ψυχολογία και να πάει στο Καραϊσκάκης για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει σε θέση ισχύος στην βαθμολογία. Στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφς κόντρα στην ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ, παρόλο που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2 τέρματα, κατόρθωσε και ισοφάρισε το ματς με τα τέρματα των Μπάμπα και Οζντόεφ, κρατώντας έτσι την πρώτη θέση. Σταθερά εκτός ο τραυματίας Τροστ-Εκόνγκ ενώ δεν υπολογίζεται και ο μέσος Μάρκος Αντόνιο. Νοκ άουτ τέθηκε τελευταία στιγμή και ο Κωσταντέλιας.



Πρόταση: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ καλούνται να διαγράψουν τα μεσοβδόμαδα γεγονότα και να επιστρέψουν στην ''πραγματικότητα'' των πλέι οφς την Σούπερ Λιγκ. Σίγουρα θα υπάρχει κόπωση και από τις δύο πλευρές με την διαφορά πως ο Ολυμπιακός πηγαίνει με την ψυχολογία στα ύψη απεναντίας με τον δικέφαλο που έχει να διαχειριστεί την όποια πίκρα άφησε ο αποκλεισμός. Καθοριστικός αγώνας και με χαρακτήρα ''τελικού'' για τους ερυθρόλευκους σε μεγαλύτερο βαθμό. Πάμε με τον 1 Άσο στο 2.15. Η Καλή ψυχολογία και η έδρα ίσως καθορίσουν το παιχνίδι.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.




Comentarios


bottom of page