top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (17/1/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΚΥΠΕΛΛΟ

Ρεβάνς για το δεύτερο γύρο των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ντέρμπι αιωνίων να δεσπόζει στις σημερινές αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (17/1/24 21:00), με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα που έφεραν οι 2 ομάδες την προηγούμενη εβδομάδα, σε ένα ''φτωχό'' από φάσεις και ρυθμό παιχνίδι στην Λεωφόρο. Δεν ισχύει το πλεονέκτημα των εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας με οποιοδήποτε σκορ το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση. Δείτε παρακάτω την ανάλυση του αγώνα και τα προγνωστικά για το παιχνίδι.


*Όλοι οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ και του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (17/1/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΚΥΠΕΛΛΟ

 



Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι στην Λεωφόρο έδειξε κάποια θετικά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο και πήρε το προβάδισμα με γκολ του Αλεξανδρόπουλου σε φάση μετά από κόρνερ. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατόρθωσε να κρατήσει το μηδέν και πάλι από στημένη φάση, όπου είναι εμφανής η μεγάλη αδυναμία του, δέχεται την ισοφάριση. Στο τελευταίο παιχνίδι για την Σούπερ Λιγκ με την Κιφισιά νίκησε με 2-3 σε ένα ''περιπετειώδη'' παιχνίδι με πέναλτι και αποβολή του Ρέτσου και με την Κιφισιά να κατορθώνει να φέρει το ματς στα ίσια μετά το 0-2 του Ολυμπιακού. Λυτρωτής ήταν ο Ελ Αραμπί όπου μετά από σέντρα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος Γκέλσον Μάρτινς με κεφαλιά ''έγραψε το 2-3 ενώ οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονταν από το 44΄με παίκτη λιγότερο. Εκτός λόγω τιμωρίας θα βρίσκεται ο Ρέτσος, ενώ νοκ άουτ είναι και ο Ελ Αραμπί. Ο Ελ Καμπί απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Μαρόκου.


 

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από το 2-2 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ, δεχόμενος την ισοφάριση με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Είναι φανερό πως μετά την αλλαγή του προπονητή και την έλευση του Φατίχ Τερίμ, οι πράσινοι παίζουν πιο ανοιχτά με ανεβασμένες αρκετά τις γραμμές, βάζοντας περισσότερο ρίσκο στο παιχνίδι τους. Χαρακτηριστικές φάσεις το δείχνουν αυτό και στο πρώτο ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπου τα εξτέρμ έβρισκαν κενό γήπεδο και δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις. Και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός δεχόταν πολλές φάσεις με μπαλιές στο κέντρο της άμυνας, λόγω του ανεβασμένου σχήματος της ομάδας. Μεγάλο πλήγμα η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, καθώς τέθηκε νοκ άουτ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.


 

Πρόταση: Πτωτική πορεία ακολουθεί το διπλό (άνοιξε στο 3.60 και έχει φτάσει 3.20). Θεωρητικά αναμένεται ο Ολυμπιακός να βγάλει κάποια στιγμή αντίδραση και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα. Θα πάμε με τον 1 στο 2.50


 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsleteer μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού


留言


bottom of page