top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (10/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ντέρμπι αιωνίων στην πρεμιέρα των Play - offs της Σούπερ Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στον Γ. Καραϊσκάκης τον Παναθηναϊκό (10/03/24 20:30). Τεράστια η κρισιμότητα του παιχνιδιού με τις ομάδες να έχουν διαφορά 1 βαθμό με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στην 3η θέση (57 βαθμοί) και τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση (56 βαθμοί)


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (10/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

 



Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για πρώτη φορά με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο με το βαρύ 1-4 εντός έδρας από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Κόνφερενς Λιγκ. Κακή εμφάνιση από τους περισσότερους παίκτες. Ήδη στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-3, βρίσκοντας μόνο απάντηση με το γκολ του Ελ Καμπί, ο οποίος βρήκε ξανά δίχτυα, έχοντας 8 συνεχόμενα παιχνίδια που σκοράρει με κάθε τρόπο. Εφόσον η πρόκριση για τους 8 του Κόνφερενς Λιγκ μοιάζει σχεδόν απίθανο να γίνει, οι ερυθρόλευκοι θα τα παίξουν 'όλα για όλα'' στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Χωρίς κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα. Ίσως γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα καθαρά λόγο διαχείρισης της κόπωσης, εξαιτίας του απαιτητικού προγράμματος.


 

Ο Παναθηναϊκός έχασε ''έδαφος'' στην κούρσα του τίτλου του πρωταθλήματος, αφού έμεινε ισόπαλος στα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και έτσι μπαίνει στα Play - Offs ως τέταρτος. Στο τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη το ματς τελείωσε 2-2 με τους πράσινους να βρίσκονται 2 φορές πίσω στο σκορ. Με τους Ιωαννίδη 35΄και Σπόραρ 83΄να βρίσκουν δίχτυα. Αρκετά δυνατά και καλύτερα από τον Ολυμπιακό μπαίνει στα τελευταία παιχνίδια στο Καραϊσκάκης. Επανέρχεται ο Βέρμπιτς στην αποστολή. Σταθερά παραμένουν εκτός οι Γεντβάι, Χουάνκαρ, Σένκεγελντ, Πάλμερ Μπράουν και Μάγκνουσον. Απρόοπτο και με Αϊτορ και τέθηκε εκτός.


 

Πρόταση: Μεγάλη η κρισιμότητα του αγώνα, καθώς αν κάποιος βγει ηττημένος από το παιχνίδι θα μείνει αρκετά πίσω από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου εφόσον εκείνοι κερδίσουν τα παιχνίδια τους. Ο Παναθηναϊκός έχει την τάση να μπαίνει πιο δυνατά στο Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό, ωστόσο εδώ είναι τελείως διαφορετικό σκηνικό, με τον Ολυμπιακό να έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες συναντήσεις τους. Θα πάμε με το σημείο που σχεδόν πάντα μας δικαιώνει στα ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ. Χ ημίχρονο στο 2.05


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Comments


bottom of page