top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (07/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΜΠΑΣΚΕΤ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (07/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - Basket League

 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (07/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο Σ.Ε.Φ. για (07/06/24 21:30), για τον δεύτερο σε σειρά αγώνα της σειράς που θα αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή της Μπάσκετ Λιγκ. Η σειρά βρίσκεται στο 1-0 υπέρ των ερυθρόλευκων και με "όπλο" την έδρα τους θα επιδιώξουν να κάνουν το 2-0 δημιουργώντας "συναγερμό" στους πράσινους.



Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού, επικράτησε με σκορ 84-89 στο O.A.K.A και ευνοήθηκε κυρίως από το μεγάλο ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα ειδικά στην έναρξη της αναμέτρησης. Ξεχώρισαν για τους ερυθρόλευκους οι Τόμας Γουόκαπ με εκπληκτική επίδοση στο δεύτερο ημίχρονο, (17 πόντοι. 1 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Νίκολα Μιλουτίνοφ με Double Double (12 πόντοι, 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ) ενώ δεν χρεώθηκε κανένα φάουλ σε όλο το παιχνίδι. Σταθερά δεν υπολογίζεται έως το τέλος της φετινής σεζόν ο Μουσταφά Φαλ εξαιτίας τραυματισμού.



Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν τόσο καλός ειδικά στο πρώτο δεκάλπετο και πλήρωσε τα άσχημα ποσοστά ευστοχίας ειδικά στα τρίποντα. Υποχρεούται πλέον να κάνει και αυτός το break στο Σ.Ε.Φ. ειδάλλως θα βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση. Παρόλο που δεν άρχισε ιδανικά το ματς ο Κέντρικ Ναν ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 21 πόντους ενώ καλό παιχνίδι έκανε και ο Κώστας Σλούκας με 16 πόντους, 1 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Χωρίς προβλήματα απουσιών αναμένεται να παρατάξει την ομάδα για ακόμη ένα ματς ο Εργκίν Αταμάν.



Πρόταση: Αναμένεται μεγάλη μάχη στην έδρα του Ολυμπιακού που όπως αναμενόταν θα είναι και sold out. Ο Παναθηναϊκό από την μία πλευρά λογικά θα εμφανιστεί περισσότερο εύστοχος και προσεκτικός ενώ ο Ολυμπιακός δεν θέλει να σπαταλήσει το break που έκανε. Πάμε με το παρακάτω Bet Builder:


Άλεκ Πίτερς over 1.5 εύστοχα τρίποντα

Φίλιπ Πετρούσεφ Over 11.5 Άθροισμα πόντων και ριμπάουντ

Juancho Hernagomez 3+ πόντοι

Συνολικοί πόντοι αγώνα Over 142.5


Συνολική απόδοση 5.20


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά και τις αναλύσεις μας.


Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsleteer μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.



Comentários


bottom of page