top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ 14/12/23|ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 14 Δεκ 2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάτσκα Τόπολα (14/12/23 22:00), στο κεκλεισμένων των θυρών Γ.Καραισκάκης, με στόχο το εισητίριο για τους ''32'' του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Οι Σέρβοι κάνουν λόγω πως αν δεν μπούνε οι δικοί τους οπαδοί στο γήπεδο, λόγω των τελευταίων γεγονότων που διαδραματίζονται με τα μέτρα κατά της βίας στην Ελλάδα, δεν θα βγει να αγωνιστεί η ομάδα της στον αγώνα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός θα έχει στον πάγκο τον καινούριο προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ, για τον οποίο θα αποτελέσει και τον πρώτο επίσημο παιχνίδι του με τους ''ερυθρόλευκους'' μετά την αναβολή που πήρε η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στον προηγούμενο αγώνα του Γιουρόπα απέναντι στην Φράιμπουργκ, η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν τραγική. Δέχτηκε 3 γκολ από τον Γκρέγκοριτς σε 36 λεπτά και ηττήθηκε με 5-0 με ''κατεβασμένα χέρια''. Απέναντι στου Σέρβους βολεύεται με 2 αποτελέσματα αφού και με την ισοπαλία θα εξασφαλίσει την είσοδο στο Κόνφερενς Λιγκ.Εκτός παραμένουν οι Πορόζο, Σκάρπα και Φρέιρε. O νέος προπονητής του Ολυμπιακός δήλωσε σχετικά με το ματς στην συνέντευξη τύπου: "Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το σημαντικό αυτό παιχνίδι, έχουμε την ευφυία για να ξέρουμε πόσα πράγματα είναι καλά και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή τη βάση και θα εφαρμόσουμε μετά τη δική μας διαδικασία.Πλεονέκτημα ότι είχαμε χρόνο να δουλέψουμε, μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει σημείο αναφοράς ένα προηγούμενο παιχνίδι. Στόχος μας να κερδίσουμε, σεβόμαστε την Τόπολα, ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και γνωρίζουμε πως ακόμη και με ισοπαλία εξασφαλίζουμε την πρόκριση. Ωστόσο με σεβασμό στην Τόπολα στόχος μας είναι η νίκη".


 

Η Μπάτσκα Τόπολα πηγαίνει στο Φάληρο με στόχο μόνο τη νίκη αφού με διαφορετικό αποτέλεσμα είναι εκτός συνέχειας ευρωπαικών υποχρεώσεων. Στον προηγούμενο της αγώνα έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Γουέστ Χαμ στο 89 με γκολ του Σούτσεκ. Έπαιξε αρκετά καλά και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο ήταν άτυχη. Στο πρωτάθλημα της τα πηγαίνει καλά, βρίσκεται στην 3η θέση πίσω από Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί. Ο πρποπονητής της ομάδας δήλωσε στην συνέντευξη τύπου σχετικά με τον αγώνα: "Ήρθαμε για μια αναμέτρηση που θα είναι ανταγωνιστική καθώς κρίνεται μία πρόκριση. Έχουμε μεγάλο κίνητρο, γνωρίζουμε πόσο μεγάλος και ιστορικός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο, όπως και το γεγονός ότι φυσικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί".




Πρόταση: O Ολυμπιακός με τον νέο προπονητή θα ψάξει για λίγο τα πατήματα του και δεν πιστεύουμε πως οι Σέρβοι θα μπούνε επιθετικά, θα επιδιώξουν να κρατήσουν το 0 στην άμυνα με σκοπό να ''κλέψουν'' το ματς. Η Μπάτσκα Τόπολα έχει δείξει ως τώρα ''σκληρό καρύδι'' και σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να την υποτιμήσει. Στα περισσότερα παιχνίδια της έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στο 1ο 45λεπτο και με αυτή την επιλογή θα πάμε και σε αυτό το παιχνίδι. X ημίχρονο 2.65


 

Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού

Comments


bottom of page