top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ 4/1/24|ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΕ BET BUILDER ΣΤΟ 6.50

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται, στο κατάμεστο με sold out Σ.Ε.Φ, την Μονακό (4/1/24 21:15) για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόβαθμες στην κατάταξη με 10 νίκες και 8 ήττες.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ 4/1/24|ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΕ BET BUILDER ΣΤΟ 6.50

 

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στο νέο έτος επικρατώντας της Αρμάνι Μιλάνου στο Σ.Ε.Φ με 79-74, σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Μεγάλη υπεροχή στον αγώνα είχαν και οι 2 σέντερ των ερυθρόλευκων, ο Φαλ και Μιλουτίνοφ, ενώ πρώτος σκόρερ για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Πίτερς με 16 πόντους δίνοντας συνέχεια στην καλή σεζόν που έχει διανύσει μέχρι τώρα. Ο κόουτς της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας σε δήλωσε μεταξύ άλλων για το παιχνίδι: "Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, από την άλλη η σημασία του είναι ίδια. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση της χρονιάς, πάρα πολλές ομάδες παλεύουν να μπουν στη δεκάδα. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο, από το να προσαρμόσουμε τα πλάνα μας στην τακτική μας, με βάση τα κύρια σημεία του αγώνα και να περιμένουμε έναν ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Πρόκειται για μια ομάδα που είναι δεύτερη σε πόντους στο ζωγραφιστό, εκτελεί αρκετά στο iso παιχνίδι με παίκτες με ιδιαίτερο ταλέντο, όπως ο Μάικ Τζέιμς, ο Οκόμπο κι άλλοι παίκτες. Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τη Μονακό για εμάς. Ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει και να κερδίσουμε". Πλήρης αναμένεται να παραταχτεί ο Ολυμπιακός, χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού.


 

Η Μονακό ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα της στο νέο έτος από την Μακάμπι με 93-83, με πρωταγωνιστή για ακόμα μια φορά τον James με 27 πόντους 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ και τον Diallo να σημαιώνει 20 πόντους 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ωστόσο αυτά δεν ήταν αρκετά καθώς η υπόλοιπη ομάδα έμεινε σε ''ρηχά νερά'' για τα στάνταρ της αφού πρόκειται για ομάδα που έχει υψηλό μέσο όρο σκοραρίσματος. Χωρίς τον Τζόρνταν Λόιντ θα παραταχτεί η Μονακό, ενώ η συμμετοχή του Ματ Στραζέλ είναι αμφίβολη.


 

Πρόταση : Ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι φέτος, αλλά τώρα ειναι τελειώς διαφορετικό το σκηνικό, σε μία καυτή έδρα και με ένα αρκετά πιο πλήρη και έτοιμοι οι ερυθρόλευκοι, θα πάμε με τον άσσο συμπληρώνοντας το παρακάτω Bet builder.


Νικητής αγώνα Ολυμπιακός

Συνολικοί πόντοι αγώνα Over 146.5

Νίκολα Μιλουτίνοφ Άθροισμα Πόντων, Ριμπάουντ και Ασσίστ Over 12.5

Τόμας Γουόκαπ  Άθροισμα Πόντων, Ριμπάουντ και Ασσίστ Over 14.5


Συνολική Απόδοση 6.50


 

Δείτε εδώ την Βαθμολογία της Ευρωλίγκας στο Μπάσκετ


 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsleteer μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού

コメント


bottom of page