top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (07/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (07/03/24 19:45) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (07/03/24) ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κατάμεστο με Sold out Γ. Καραϊσκάκης (07/03/24 19:45), στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Κόνφερενς Λιγκ. Σε καλή φόρμα και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες και καλές εμφανίσεις. Κακή προϊστορία απέναντι σε ομάδες από το Ισραήλ έχει ο Ολυμπιακός.




Ο Ολυμπιακός στα play offs του Κόνφερενς Λιγκ πέρασε εύκολα την Φερεντσβάρος με δύο νίκες με 1-0 και 0-1 με σκόρερ και στις δύο αναμετρήσεις τον Ελ Καμπί, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 7 συνεχόμενα παιχνίδια να βρίσκει δίχτυα. Μεγάλη βελτίωση έχουν παρουσιάσει οι ερυθρόλευκοι με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο έχοντας το απόλυτο στις νίκες, ενώ μείωσαν και την διαφορά τους στο πρωτάθλημα από την κορυφή σε 3 βαθμούς. Την Κυριακή απέναντι στον Βόλο όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε ''σβηστά'' 3-0 με σκόρερ Ελ Καμπί 27' 45+6' και Γιόβετιτς 87', αρκετοί παίκτες ξεκουράστηκαν καθώς έρχονται κρίσιμα ματς αφού ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με τους Ισραϊληνούς υπάρχει και το ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα μέχρι στιγμής οι ερυθρόλευκοι.


 

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πέρασε απευθείας στην φάση των 16 του Κόνφερενς Λιγκ αφού τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της με 15 βαθμούς κάνοντας το 3 στα 3 στην έδρα της, ενώ εκτός έχασε μόνο ένα παιχνίδι στην έδρα της δεύτερης του ομίλου Γάνδης. Εκτός συνέχεια άφησε την Ζόρια και την Μπρέινταμπλικ. Στα τελευταία 6 παιχνίδαι της στο πρωτάθλημα του Ισραήλ έχει 4 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα, έχοντας την πρώτη θέση στην Βαθμολογία. Αμφίβολη η συμμετοχή των μέσων Μπιτόν και Γεϊνί.


 

Πρόταση: Φαβορί ο Ολυμπιακός στην έδρα του και φαβορί για την πρόκριση. Η απόδοση του άσσου πέφτει από τη στιγμή που άνοιξε. Λογικά θα το πάει προσεκτικά το παιχνίδι και ίσως δούμε παρόμοια εξέλιξη όπως του αγώνα με την Φερεντσβάρος εντός έδρας. Θα επιλέξουμε το Χημίχρονο/1τελικό στο 4.40.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης

Comments


bottom of page