top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (07/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (07/03/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (07/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια στο κατάμεστο όπως αναμένεται Σ.Ε.Φ (07/03/24 22:00), για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον πρόκειται για την 5η και 6η ομάδα της κατάταξης με τον Ολυμπιακό να βρίσεκται στο 16-11 και την Βίρτους στο 17-10.



Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση έχοντας συνολικά 4 σερί νίκες στην Ευρωλίγκα και στόχος πλέον είναι η παραμονή στις πρώτες έξι θέσεις της βαθμολογίας, όσο πιο ψηλά είναι εφικτό. Την Δευτέρα επικράτησε στο Περιστέρι με 67-85, έχοντας σε πολύ καλό βράδυ τους Πίτερς (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ) και τον Μήτρου Λονγκ (14 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ). Στον τελευταίο αγώνα στην Ευρωλίγκα πήρε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 76-95 κάνοντας επίδειξη ανωτερότητας. Σε τρομερό βράδυ Γουόκαπ (22 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και Σακίλ Μακ Κίσικ (20 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 3ασίστ ). Με προβλήματα απουσιών στον ''1'' καθώς εκτός απροόπτου δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Γουίλιαμ Γκος, Τόμας Γουόκαπ, Μήτρου Λογνκ ενώ σίγουρα δεν υπολογίζεται και ο Λαρεντζάκης.


 

Η Βίρτους Μπολόνια την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας επικράτησε εντός έδρας της Βαλένθια με 87-74, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Μπελινέλι (16 πόντοι) και σε πολύ καλό βράδυ τον Μίκει (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ. 1 ασίστ), φτάνοτας έτσι την 17η νίκη της κοιτάζοντας ξανά την τετράδα. Η Βίρτους εκτός μετράει 5 νίκες και 8 ήττες στην φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα ενώ δεν έχει φύγει νικήτρια ποτέ από το Σ.Ε.Φ. Αμφίβολη η συμμετοχή του Σενγκέλια.



Πρόταση: Ακόμα και με τα προβλήματα των απουσιών ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι καθώς όπως έχει δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια, αρκετοί βασικοί παίκτες του βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Θα πάμε με το συνδυαστικό Ολυμπιακός νικητής του αγώνα και under 159.5 πόντους στο 2.15. Εξαιτίας των απουσιών το πιο πιθανό είναι να δούμε παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό.


 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης

Comentarios


bottom of page