top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (21/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (21/03/24 21:15) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - EUROLEAGUE

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (21/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | EUROLEAGUE
 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βιλερμπάν στο Σ.Ε.Φ (21/03/24 21:15), για την 31 αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Μετά την ήττα στην Τουρκία από την Ανατολού Εφές, πρωταρχικός στόχος των ερυθρόλευκων είναι η παραμονή στην πρώτη εξάδα της βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδους της Ευρωλίγκας. Χωρίς κίνητρο η Βιλερμπάν, αγωνίζεται χωρίς πίεση και αυτό μπορεί να κρύβει κινδύνους.



 

Φρένο μπήκε στο αήττητο σερί των 15 παιχνιδιών του Ολυμπιακού, αφού ηττήθηκε στην Τουρκία απέναντι στην Ανατολού Εφές με 85-72. Σε πολύ καλό βράδυ ο Πίτερες που ήταν πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 19 πόντους. Καλό παιχνίδι από τον Παπανικολάου (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ), δέκα ασίστ μοίρασε ο Τόμας Γουόκαπ ωστόσο φάνηκε ανέτοιμος σε γενικές γραμμές. Σε έξαλλη κατάσταση, ο προπονητής των ερυθρόλευκων Γιώργος Μπαρτζώκας, όπου στο φινάλε του παιχνιδιού είχε έντονες διαμαρτυρίες προς του διαιτητές του αγώνα και αυτό προκάλεσε την αποβολή του. Σταθερά εκτός ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοφ. Δεν υπολογίζεται επίσης και ο Μήτρου Λονγκ.


 

Η Βιλερμπάν αγωνίζεται χωρίς κάποιον ουσιαστικό στόχο, αφού έχει χάσει την μάχη για τα play-offs εδώ και πολλές αγωνιστικές. Βρίσεκται στην προ τελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 νίκες και 23 ήττες, εκ των οποίων 3 νίκες είναι σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ηττήθηκε με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ την Τρίτη, με σκορ 98-90. Πρώτος σκόρερ για την Γαλλική ομάδα ήταν ο Ντε Κολό (18 πόντοι, 5 ασίστ) ενώ πολυτιμότερος ήταν ο Γιουσουφά Φαλ σημειώνοντας 17 πόντους και μαζεύοντας 12 ριμπάουντ. Ακολούθησε ο Πάρις Λι με 17 πόντους και 4 ασίστ. Πρώτος στα συνολικά κλεψίματα είναι ο Λι με 1.7 μέσο όρο ανά αγώνα. Χωρίς κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα η Βιλερμπάν, αναμένεται να αγωνιστεί πλήρης στο Σ.Ε.Φ.



Πρόταση: Προφανώς είναι ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός, που θα επιδιώξει να αντιδράσει με μία επιβλητική νίκη απέναντι στην Βιλερμπάν. Ωστόσο το ματς μπορεί να κρύβει κινδύνους καθώς παρόλο που η Γαλλική ομάδα είναι αδιάφορη μπορεί να κάνει την ζημιά, όπως έγινε και στον αγώνα με την Ανατολού Εφές. Ξεχωρίσαμε το παρακάτω Bet Builder:


Άλεκ Πίτερς: Over 14.5 συνολικοί πόντοι

Άλεκ Πίτερς: Οver 1.5 εύστοχα τρίποντα

Πάρις Λι: Over 7.5 συνολικοί πόντοι

Μόουζες Ράιτ: Οver 0.5 Κοψίματα

Μουσταφά Φαλ: Over 4.5 ριμπάουντ


Συνολική απόδοση: 8.50


 


 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευση

Comments


bottom of page