top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (03/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (03/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΠΛΕΙ ΟΦΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (03/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ
 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο Γ. Καραϊσκάκης για την 3η αγωνιστική των Πλέι Οφς της Σούπερ Λιγκ (03/04/24 19:00). Οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ με 1-0 από την ΑΕΚ, έχουν μείνει πλέον 8 πόντους πίσω από την κορυφή και δεν υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες. Ο Άρης παρόλο που δεν έχει ισχυρό κίνητρο καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσει στην 5η θέση, μπορεί να κάνει την ζημιά όπως έδειξε και στην πρεμιέρα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.





 

Ο Ολυμπιακός ήτα αυτός που είχε τις πιο πολλές ευκαιρίες και σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερος από την ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ στο παιχνίδι της Κυριακής, ωστόσο μία αδράνεια στο 90+1' του κόστισε, με τον Ελίασαον να πλασάρει ιδανικά για το 1-0, βάζοντας πλέον τους ερυθρόλευκους ακόμη πιο πίσω στην μάχη για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Με οδηγό την καλή εμφάνιση ειδικά από την μεσαία γραμμή του, με τους Τσικίνιο και Έζε να κερδίζουν κατά κράτος την μεσσαία γραμμή της ΑΕΚ, θα παραταχθούν απέναντι στον Άρη σε ένα παιχνίδι που οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από την νίκη για τον Ολυμπιακό θα σημαίνει ''αντίο πρωτάθλημα''. Αμφίβολη κρίνεται η ετοιμότητα των Όρτα και Αλεξανδρόπουλου που δεν συμμετείχαν στην αποστολή και του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ.


 

Ο Άρης επικράτησε την Κυριακή με σκορ 3-1 στο Κ. Βικελίδης κόντρα στην αξιόμαχη Λαμία. Μέσα σε διάστημα 4 λεπτών οι κιτρινόμαυροι κατόρθωσαν να σκοράρουν και τα τρία τέρματα με τους Σουλειμάνοβ 55', Μολό 56, και Μπράμπετς 59' να χρίζονται σκόρερ. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Λαμία είναι να μειώσει στο 89' ενώ το ματς είχε κριθεί, με τον Άρη να είναι απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης. Όπως έδειξε και στην πρεμιέρα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου έφυγε νικητής με σκορ 0-1, δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν ακόμα και αν βαθμολογικά δεν έχει κάποιο όφελος, καθώς αν κατακτήσει το κύπελλο θα πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο ανεξαρτήτως σε τι θέση θα τερματίσει στο πρωτάθλημα. Δεν βρίσκονται στο 100% ο επιθετικός Ζαμόρα και ο αμυντικός Βέλεθ.




Πρόταση: Η Προϊστορία μας δείχνει καθαρή υπεροχή των ερυθρόλευκων στα μεταξύ τους παιχνίδια στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις με τα τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια μεταξύ τους να έχουν τελειώσει έχοντας σημειωθεί αρκετά τέρματα. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κερδίσει και έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Εξίσου καλός ήταν και ο Άρης απέναντι στην Λαμία. Επιλέγουμε το 1 και Over 2.5 στο 2.00 σε αυτό το παιχνίδι.


 



 



Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.

Comentarios


bottom of page