top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (30/1/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Σ.Ε.Φ την Άλμπα Βερολίνου (30/1/24 21:15), για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έχοντας μοναδικό στόχο την νίκη και το δύο στα δύο αυτή την αγωνιστική εβδομάδα, αντιμετωπίζοντας μάλιστα και τις κομβικές απουσίες των 2 σέντερ του Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (30/1/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

 

Ο Ολυμπιακός παρά τα προβλήματα λόγο των πολλών απουσιών πάλεψε και έπεσε μαχόμενος εκτός έδρας, κόντρα στην πανίσχυρη φέτος Ρεάλ Μαδρίτης, με 90-85. Πλήρωσε κυρίως το κακό του ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας το ματς στη διαφορά των τριών πόντων, ωστόσο δεν κατόρθωσε να πάρει ''κεφάλι'' στο σκορ. Κορυφαίος ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος σημείωσε 25 πόντους και σημείωσε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα. Σπουδαία εμφάνιση έκανε και ο Σίκμα με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ. Στο πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν στο Σ.Ε.Φ επί του ΠΑΟΚ με 77-62, αγωνιζόμενοι με 8 παίκτες καθόλη την διάρκεια, αφού Γουίλιαμ Γκος και Πετρούσεφ έμειναν εκτός για να είναι σε ετοιμότητα στο παιχνίδι με την Άλμπα. Εκτός συνεχίζουν να βρίσκονται Μουσταφά Φαλ και ο δεύτερος σε επιθετικά ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα Νίκολα Μιλουτίνοφ. Πιθανό ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει το καινούριο μεταφραφικό απόκτημα Μόουζες Ράιτ.


 

Η Άλμπα Βερολίνου είναι ουραγός της βαθμολογικής κατάταξης στην Ευρωλίγκα με 5 νίκες και 18 ήττες. Πήρε σημαντική νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα του Σφαιρόπουλου με 89-80 στην έδρα της έχοντας σε καλό βράδυ τους Τόμας και τον Ιταλό Πρόσιντα με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα. Ωστόσο αυτή η νίκη και αυτή απέναντι στην επίσης ουραγό αντίπαλο της Βιλερμπάν δεν ήταν αρκετές να μπορέσει να ανέβει στην κατάταξη και να ελπίζει, καθώς πλέον είναι φανερό πως η σεζόν είναι χαμένη. Στην Basketball Bundesliga, παραμένει εκτός τετράδας γνωρίζοντας την ήττα από τη Βίρτσμπουργκ με 76-75 εκτός έδρας. Καλή εμφάνιση έκαναν οι Στέρλινγκ Μπράουν (21 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Γιάνι Γουέτζελ (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ).


 

Πρόταση: Σαφέστατα φαβορί ο Ολυμπιακός, που θέλει διακαώς την νίκη για να επιστρέψει στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Λόγο των απουσιών στον Ολυμπιακό, μπορεί να μην πάρει μεγάλη έκταση και διαφορά το σκορ και θα πάμε με το +11.5 Χάντικαπ της Άλμπα Βερολίνου στο 1.91




 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.




Comments


bottom of page