top of page

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (01/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (01/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

 

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα υποδεχτεί στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ", την Τετάρτη (01/05/24 22:00), την Παρί Σεν Ζερμέν για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Φαβορί για να πάνε στον τελικό του "Webley" είναι οι "Παριζιάνοι", ωστόσο η Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πάει στο Παρίσι με ένα αποτέλεσμα που θα της δίνει σοβαρές ελπίδες για πρόκριση.



ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (01/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Ντόρτμουντ ηττήθηκε στον αγώνα του Σαββάτου στην έδρα της Λειψίας για την Μπουντεσλίγκα με σκορ 4-1. Παρόλο που δημιούργησε ευκαιρίες και είχε την κατοχή της μπάλας, η Λειψία ήταν πιο ουσιαστική με την Ντόρτμουντ βέβαια να αγωνίζεται με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού όπως ήταν επόμενο το μυαλό είναι στραμμένο σε αυτό το παιχνίδι. Οι "Βεστφαλοί" άφησαν εκτός συνέχειας την Ατλέτικο Μαδρίτης στην προημιτελική φάση ανατρέποντας το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα, επικρατώντας με 4-2 στην έδρα τους. Παρόλο που προηγήθηκαν νωρίς με 2-0, η Ατλέτικο ισοφάρισε το παιχνίδι στο 64' αλλά μέσα σε ένα εκρηκτικό διάστημα 3 λεπτών ο Φόλμπεργκ στο 71΄και ο Σάμπιτσερ στο 74' έδωσαν το προβάδισμα και την πρόκριση στην ομάδα τους. Στα 5 τελευταία συνολικά παιχνίδια έχει σκοράρει και δεχτεί γκολ σε όλα. Ο Τέρζιτς, όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει διαθέσιμους τους επιθετικούς Μάλεν και Αλέρ.



Η Παρί Σεν Ζερμέν γλίτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις με το γκολ του Σέρχιο Ράμος στο 90+4' γράφοντας το τελικό 3-3 με αντίπαλο την Χάβρη στο "Παρκ Ντε Πρένς". Ο Λουίς Ενρίκε άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας τους Εμπαμπέ και Γκονσάλο Ράμος, για να είναι πιο φρέσκοι στον επερχόμενο αγώνα με την Ντόρτμουντ, όμως βλέποντας την ομάδα του ανήμπορη να βρει λύσεις τους χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο. Η Παρί βρίσκεται πρώτη στην Λιγκ 1 με "μαξιλαράκι" ασφαλείας 12 πόντων από την δεύτερη θέση και μπορεί να επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στους δύο ευρωπαϊκούς ημιτελικούς. Η Παρί, όπως και η Ντόρτμουντ, παρόλο που βρέθηκε να χάνει τον πρώτο αγώνα και μάλσιτα εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα με 2-3, στον δεύτερο αγώνα της Βαρκελώνης την "ισοπέδωσε" με σκορ 1-4 και πήρε αυτή την πρόκριση για τα ημιτελικά. Σίγουρα γθα την Παρί είναι τεράστια ευκαιρία να βρεθεί για δεύτερη φορά σε τελικό Τσάμπιονος Λιγκ, στην πιθανώς τελευταία χρονιά του Κιλιάν Εμπαμπέ στην ομάδα. Στα αγωνιστικά νέα ο Λουίς Ενρίκε έχει ετοιμοπόλεμα όλα τα "βαριά του όπλα".



Πρόταση: Και οι δύο ομάδες προέρχονται από σειρά αγώνων με σημειωμένα αρκετά τέρματα με κοινό παρονομαστή πως στα 5 τελευταία τους παιχνίδια έχουν δεχτεί, αλλά και σκοράρει γκολ αμφότερες. Η λογική δείχνει πως θα σημειωθούν και πάλι τέρματα αλλά λόγω της κρισιμότητας του αγώνα ίσως δεν ξεφύγει το σκορ αρκετά και θα επιλέξουμε το 2 έως 3 συνολικά γκολ στο 2.15 που καλύπτει πιθανά αποτελέσματα.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.



Comments


bottom of page