top of page

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ (13/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 11 Ιουλ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ (13/03/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

 

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ την PSV Αϊτχόφεν  (13/03/24 22:00), για την ρεβάνς της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ισόπαλο το πρώτο παιχνίδι στην Ολλανδία με σκορ 1-1. Αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι, ελαφρώς φαβορί για την πρόκριση η Μπορούσια λόγω έδρας. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα εκτός έδρας γκολ.


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΙΤΧΟΦΕΝ (13/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

 




 

Η Ντόρτμουντ μετά τον πρώτο αγώνα στην Όλλανδία, σημείωσε μία ήττα εντός έδρας και δύο νίκες εκτός. Και στα 3 παιχνίδια σκόραρε από δύο τέρματα και πάνω, χαρακτηριστικό της καλής επίθεσης που διαθέτει. Το Σάββατο νίκησε την Βέρντερ Βρέμης εκτός με σκορ 1-2. Προηγήθηκε νωρίς με δύο γκολ των Μάλεν 21' και Σάντσο 38', ωστόσο η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ύστερα ο Σάμπιτσερ άλλαξε τις ισορροπίες, αλλά το προβάδισμα των δύο τερμάτων ήταν αρκετό. Η Ντόρτνμουντ έχει μέινει αρκετά πίσω στην μάχη της Μπουντεσλίγκα και μία πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ θα δώσει άλλο ενδιαφέρον στην φετινή σεζόν. Δεν υπολογίζονται οι Μπάμπα, Αλλέρ και Σολτερμπεκ.


 

Η Αϊτχόφεν είναι πρωτοπόρος στην Ερεντιβίζιε με διαφορά 10 πόντων από την δεύτερη Φέγενορντ. Τρέχει ένα αήττητο σερί 8 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις εκ των 3 ισοπαλίες. Στον τελευταίο αγώνα που έδωσε στο Ολλανδικό πρωτάθλημα νίκησε ''σβηστά'' εκτός έδρας την Γκόου Εχέντ Ιγκλς, με σκορ 0-1 και σκόρερ τον Ντέστ στο 10'. Χωρίς κάποιο απρόοπτο πρόβλημα τραυματισμού θα παραταχθούν οι Ολλανδοί στην Γερμανία. Σταθερά εκτός ο Λανγκ ενώ υπάρχει το σενάριο επιστροφής στην αποστολή του Μέσου Ισμαήλ Σαϊμπάρι.



Πρόταση: Σκοράρουν αμφότερες εύκολα και το Goal-Goal έχει επιβεβαιωθεί σε όλες τις μεταξύ τους προηγούμενες αναμετρήσεις ιστορικά. Αρκετά ισοδύναμες ομάδες και με αρκετά υπαρκτό το σενάριο παράτασης. Εδώ έχει μεγάλη αξία το Χ στο 3.90 και θα είναι η επιλογή μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ίσως γίνει ένα ματς παρόμοιο του πρώτου στην Ολλανδία και θα προτείνουμε και ακριβές σκορ 1-1 στο 8.00


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Commentaires


bottom of page