top of page

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (17/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (17/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (17/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ (17/03/24), προγνωστικά Bundesliga. Από νίκες προέρχονται και οι δύο αντίπαλες ομάδες, ενώ βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία με την Ντόρτμουντ να είναι 5η και την Άιντραχτ 6η, ωστόσο έχουν διαφορά 7 πόντων.





 

Η Ντόρτμουντ πηγαίνει με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την νίκη με 2-0 απέναντι στην Αϊντχόφεν εντός έδρας, που της χάρισε την πρόκριση στην φάση των 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο και θα μπορούσε εύκολα να οδηγηθεί στην παράταση με τους Ολλανδούς να χάνουν αρκετές ευκαρίες προς το τέλος. Ο Σάντσο άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' και αφού η Μπορούσια κατάφερε να αμυνθεί στο τέλος ''κλείδωσε'' την νίκη πρόκριση με τέρμα του Μάρκο Ρόις στο 90+5'. Δύο συνεχόμενες νίκες είχε και στην Μπουντεσλίγκα επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Πλέον κυνηγάει την Λειψία που την προσπέρασε και βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Στα 6 τελευταία εντός παιχνίδια της στο Γερμανικό πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ σκοράρει από δύο τέρματα και πάνω. Εκτός λόγο κόκκινης κάρτας ο Σάμπιτσερ. Αμφίβολη η συμμετοχή του Σάντσο αφού αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς κόντρα στου Ολλανδούς.


 

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μοιάζει να άφησε πίσω τα σερί αρνητικά αποτελέσματα. Βρίσκει τα πατήματα της στα τελευταία παιχνίδια και προέρχεται και αυτή από δύο συνεχόμενες νίκες στην Μπουντεσλίγκα. Κόντρα στην Χόνφενχαϊμ επικράτησε εντός έδρας με 3-1 δημιουργώντας πληθώρα ευκαιριών και έχοντας τον πλήρη έλεγχο του ματς. Παρόλο που δέχτηκε νωρίς τέρμα στο 6' η κόκκινη που δέχτηκε ο παίκτης της Χόφενχαϊμ, Μπουκς, στο 22', άλλαξε τα δεδομένα και με τέρματα των Κοχ 32', Εμπιμπέ 50' και Μάριο Γέτσε στο 64', ο οποίος ήταν πολυτιμότερος του αγώνα μοιράζοντας και μία ασίστ, επικράτησε εύκολα στην συνέχεια. Σταθερά εκτός οι τραυματίς Μπαγιόχα, Κάλατζιτς, Λούνε και Ρόουντ.


 


Πρόταση: Η Ντόρτμουντ ενδεχομένως να έχει σε ορισμένο βαθμό κόπωση μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Φορμαρισμένες και οι δύο ομάδες με την Άιντραχτ να μετράει 6 συνεχόμενα Goal Goal + Over 2.5. Σε συνδυασμό και με την ευχέρεια που διατρέχει την Ντόρτμουντ στο να σκοράρει και τα αμυντικά της θεματάκια, θα πάμε και εδώ με το Goal - Goal + Over 2.5 στο 1.82


 

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευση

コメント


bottom of page