top of page

ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ (09/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 17 Αυγ

ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ (09/02/24)

 

Η Ντόρντμουντ υποδέχεται την Φράιμπουργκ στο Σίγκαλ Ιντούνα Παρκ (21:30), για την 21η αγωνσιτική της Μπουντεσλίγκα στην Γερμανία. Πλούσια παράδοση στα γκολ όταν οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες. Φαβορί οι γηπεδούχοι.




ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ (09/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ
 

Η Μπορούσια Ντόρντμουντ προέρχεται από εκτός έδρας λευκή ισοπαλία με την Χάιντενχαϊμ 0-0, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τις πιο ουσιαστικές στιγμές να τις έχει η Ντόρντμουντ και ένα ακυρωθέν γκολ του Μάλλεν στο 26'. Έρχεται από καλή φόρμα με 11 βαθμούς στα τελευταία 5 παιχνίδια και 11:2 συνολικά τέρματα. Ενισχύθηκε αρκετά τον Ιανουάριο με σημαντικότερη την επιστροφή του Τζέϊντον Σάντσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτνετ. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Duranville, Nmecha, Sancho, Kobel, ενώ Sebastion Haller λείπει με την Εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα.


 

Η Φράιμπουργκ έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από Βέρντρερ Βρέμης (3-1) εκτός έδρας και Στουτγκάρδη (1-3) εντός έδρας. Στον τλευταίο αγώνα με την Στουτγγάρδη δεν έδειξε καλό ''πρόσωπο'' και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 μόλις στο 7'. Πήρε κόκκινη στο 18 ο Rohl, ωστόσο σκόραρε πριν το φινάλε του ημιχρόνου με τον Kubler. Φυσικό και επόμενο αφού αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο δεν παρουσίασε κάτι αξιόλογο στο δεύτερο μέρος με Mittelstadt 74' να γράφει το τελικό 1-3. Η Φράιμπουργκ βρίσκεται στην 7η θέση της Μπουντεσλίγκα και στόχος είναι να μπει στην εξάδα όπου απέχει μόλις 3 βαθμούς από την 6η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Απρόβλεπτη ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος. Τρώει και δέχεται αρκετά γκολ. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Kyereh, Lienhart,Rosenfelder και Σμιθ. Ετός και ο τιμωρημένος Rohl(κόκκινη κάρτα). Αμφίβολη η συμμετοχή του βασικού αμυντικού Ginter.



 

Πρόταση: Πλούσια παράδοση σε σκορ με αμφότερες να βρίσκουν δίχτυα. Προβλέπεται ανοιχτό παιχνίδι καθώς και η Ντόρντμουντ στην έδρα της σκοράρει συνεχώς και η Φράιμπουργκ δεν αναμένεται να κλειστεί. Θα ρισκάρουμε στο Goal- Goal ημιχρόνου στο 3.50

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Comments


bottom of page