top of page

ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (16/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (16/04/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ


ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (16/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται την Ατλέτκο Μαδρίτης στο ''Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ'' (16/04/24 22:00), για την ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην Μαδρίτη να βρίσει νικήτρια την Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2-1. Όλα ανοιχτά για το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά με φαβορί τους Ισπανούς μετά την επικράτηση τους στο πρώτο σκέλος.





 

Η Ντόρτμουντ δεν παρουσιάστηκε όπως θα ήθελε στο πρώτο ημίχρονο του προημιτελικού με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη και πριν την ολοκλήρωση του, βρέθηκε πίσω στο σκορ 2 τέρματα. Αρκετά βελτιωμένη ωστόσο ήταν η εικόνα της στο δεύτερο μέρος με τον Σεμπάστιαν Αλέρ να μειώνει στο 81' ενώ στις καθυστερήσεις είχε και τεράστια χαμένη ευκαιρία με δοκάρι. Ενδιάμεσα κέρδισε μέσα στην έδρα της Γκλάντμπαχ με σκορ 1-2 με δύο προσωπικά τέρματα του Σάμπιτσερ 22' και 28', αγωνιζόμενη από το 55' με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Αντεγιέμι, όμως κράτησε τελικά το προβάδισμα παίρνοντας το πολύτιμο τρίποντο για την μάχη που δίνει να περάσει την Λειψία στην βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα. Δεν θα μπορέσουν να είναι έτοιμοι όπως όλα δείχνουν οι Σάντσο και Μπερναντέσκι ενώ η μεγάλη ατυχία στο παιχνίδι με την Γκλάμπταχ με τον φορμαρισμένο Σεμπάστιαν Αλέρ να αποχωρεί τραυματίας, θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την αποστολή του Τέρζιτς.





Η Ατλέτικο Μαδρίτης αν και έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού στον πρώτο αγώνα στο Μετροπολιτάνο με την Ντόρτμουντ, τα δύο γκολ των Ντε Πόλ 4' και του Λίνο στο 32', ήταν αρκετά για την δώσουν το προβάδισμα του 1 τέρματος μετά το τελικό 2-1 που ο Σιμεόνε μπορεί να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της Ατλέτικο, όπου το Σάββατο κέρδισε το κρίσιμο λόγο βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι κόντρα στην Χιρόνα με 3-1 στην Λα Λίγκα, ανεβάζοντας έτσι ''στροφές'' την κατάλληλη στιγμή. Πέντε συνεχόμενα ματς όπου επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 για την Ατλέτικο, εκ των οποίων τα 4 είχα εύρος 2 έως 3 συνολικά γκολ. Τιμωρημένος είναι λόγο συμπλήρωσης καρτών ο Σάμουελ Λίνο, ενώ εκτός παραμένει ο Μέμφις Ντεπάϊ.





Πρόταση: Η Ντόρτμουντ θα τα δώσει όλα σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ωστόσο αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες επιθετικά. Η Ατλέτικο είναι πλέον πιο ''ψημένη'' σε αγώνες με τόση κρισιμότητα και μάλλον ο Σιμεόνε θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα. Επιλέγουμε το Under 2.5 στο 2.20



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Comentarios


bottom of page