top of page

ΝΑΠΟΛΙ - ΡΟΜΑ (28/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙΕ Α

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΝΑΠΟΛΙ - ΡΟΜΑ (28/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΣΕΡΙΕ Α

 

Η Νάπολι θα υποδεχτεί την Ρόμα στο "Stadio Diego Armando Maradona" σε ακόμη ένα μεγάλο ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής στην στοίχημα σεριε α. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών αν θέλουν να τερματίσουν στις πρώτες θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι "Ρωμαίοι" θέλουν να εδραιωθούν στην πρώτη πεντάδα, ωστόσο θα έχουν σίγουρα στραμμένο και το ενδιαφέρον τους στον επερχόμενο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ που έχουν να δώσουν μεσοβδόμαδα.




ΝΑΠΟΛΙ - ΡΟΜΑ (28/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙΕ Α
 

Προγνωστικά:


Η Νάπολι συνεχίζει να απογοητεύει την φετινή σεζόν έχοντας μία ασταθής εικόνα και σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Δεν τα πάει καλά στους τελευταίους αγώνες, έχοντας κερδίσει μόλις 1 παιχνίδι από τα 5 τελευταία της συνολικά. Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα ήρθε ισόπαλη με την Φροζινόνε με σκορ 2-2 επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τις αδυναμίες της στην άμυνα με ένα σημαντικό στατιστικό πως έχει 14 συνεχόμενους αγώνες που έχει δεχτεί γκολ να την ακολουθεί. Εντός έδρας ο απολογισμός της είναι 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες με συνολικά τέρματα 22:23. Χωρίς κάποια σημαντική απουσία θα παραταχθούν οι Ναπολιτάνοι με τον αμυντικό Ματίας Ολιβέιρα να συνεχίζει να βρίσκεται εκτός.



Η Ρόμα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετράει 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια και έχει στόχο να καθιερωθεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογικής κατάταξης. Αγωνίστικε με την Ουντινέζε την Πέμπτη. σε αγώνα που συνεχίστηκε από το 73' λεπτό και πήρε τους πολύτιμους 3 βαθμούς με το γκολ του Κριστάντε στο 90+5'. Εκτός έδρας οι "Ρωμαίοι" 6 νίκες 4 ισοπαλίες και 6 ήττες με απολογισμό τερμάτων 23:21. Σίγουρα θα επηρεάσει σε ορισμένο βαθμό το επερχόμενο ματς της Πέμπτης για τους "4" του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην πρωταθλήτρια πλέον Μπάγερν Λεβερκούζεν και ίσως κάποιοι παίχτες να έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Δεν υπολογίζονται ο βασικός μέσος Παρέδες και ο αμυντικός Γιορέντε καθώς συμπλήρωσαν κάρτες. Εκτός συνεχίζει ο τραυματίας φορ Λουκάκου ενώ αμφίβολος θεωρείται ο κεντρικός αμυντικός Σμόλινγκ.



Πρόταση:


Η Νάπολι "καίγεται" για την νίκη ωστόσο δεν μοιάζει άξια εμπιστοσύνης κόντρα σε μία Ρόμα που σίγουρα θα έχει το "μυαλό" της στον ημιτελικό με τον Λεβερκούζεν, αλλά είναι σαφώς ανώτερη βάσει εικόνας των προηγούμενων αγώνων. Με τους Ναπολιτάνους να είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν το ματς και με το στατιστικό πως δέχονται γκολ σχεδόν σε όλα τους τα παιχνίδια θα επιλέξουμε το Goal - Goal στο 1.75


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.


Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.




Comments


bottom of page