top of page

ΝΑΠΟΛΙ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΝΑΠΟΛΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Προγνωστικά - Ανάλυση | (Τετάρτη 21/02/24 22:00) | Τσάμπιονς Λιγκ

 

Η Νάπολι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για την νοκ άουτ φάση των 16 του Ουέφα Τσάμπιοκνς Λιγκ. Φαβορί οι Μπλαουγκράνα για την πρόκριση, ωστόσο και οι δύο ομάδες δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους την φετινή σεζόν.


ΝΑΠΟΛΙ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Η Νάπολι απογοητεύει την φετινή σεζόν, έχοντας μάλιστα υποχωρήσει στην βαθμολογία στην Σέριε Α στην 9η θέση και η εικόνα της δεν προμηνύει πως μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη εξάδα, επομένως έχει την ευκαιρία στο Τσάμπιονς Λιγκ να τα δώσει όλα για όλα. Το Σάββατο κόντρα εντός έδρας κόντρα στην Τζένοα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 47΄και ισοφάρισε με γκολ το Ενζονζέ στο 90'. Οι Ναπολιτάνοι μετράνε μία νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια τους συνολικά. Στον όμιλο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου τερμάτισαν στην δεύτερη θέση με 10 βαθμούς. Σημαντική επιστροφή και ενίσχυση για την επίθεση της Νάπολι ο βασικός επιθετικός Οσίμεν ο οποίος απουσίαζε με την Εθνική Νιγηρίας στο Κόπα Άφρικα. Δεν υπολογίζεται ο Ζιελίνσκι.



 

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται εξίσου σε περίοδο αμφισβήτησης και προβληματισμών ειδικά όσο αναφορά τον προπονητή της ομάδας Τσάβι. Μετά από σερί κακών από την ταπεινωτική ήττα στο Καμπ Νόου με την Βιγιαρεάλ με σκορ 3-5, φαίνεται να έχει συνέλθει έχοντας 3 νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια, νίκες όμως που έρχονται δύσκολα. Παράδειγμα αποτελεί το τελευταίο παιχνίδι της στην έδρα της Θέλτα όπου πήρε το τρίποντο με πέναλντι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 90+7'. Ο Πολωνός είναι σε καλή φόρμα, μετρώντας 4 τέρματα στα τελευταία 3 παιχνίδια των Μπλαουγκράνα. Σταθερά εκτός οιτραυματίες Μάρκους Αλόνσο, Μπάλντε και Γκάβι. Αμφίβολοι είναι η συμμετοχή των Ζοάο Φέλιξ, Σέρτζι Ρομπέρτο και Φέρναν Τόρες.


 

Πρόταση: Πολύ ευάλωτες άμυνες αμφότερες. 8 συνεχόμενα Goal-Goal και Over 2.5 για την Μπαρτσελόνα. Πιο δύσκολα σκοράρει η Νάπολι. Αρκετές κάρτες καταλογίζονται στους παίκτες της Ιταλικής ομάδας καθώς παίζουν σκληρά στα περισσότερα παιχνίδια. Θα πάμε με το παρακάτω Bet builder:


Συνολικές κάρτες Over 3.5

Goal - Goal

Over 2.5

X2 Διπλή ευκαρία


Συνολική απόδοση 4.50



*Σε πολλά εκτός έδρας μάλιστα παιχνίδια η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει πέναλτι. Έχουμε παρατηρήσει πως το κυνηγάει και είτε δίκαια είτε άδικα έχει κερδίσει πολλά την φετινή σεζόν. Δείτε και αυτή την επιλογή. Αυτή τη στιγμή η απόδοση να σκοράρει η Μπαρτσελόνα με πέναλτι δίνεται στο 6.20

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.



Comments


bottom of page