top of page

ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (03/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Η Νάπολι υποδέχεται την Γιουβέντους στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα (03/03/24 21:45) στοίχημα σεριε α. Επιστροφή στις νίκες για τους Ναπολιτάνους με το εμφατικό 1-6 κόντρα στην Σασσουόλο. Με πολλές απουσίες η ''Μεγάλη Κυρία''.


ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (03/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ




 


Επιστροφή στις νίκες για την Νάπολι, η οποία σκόρπισε την Σασσουόλο εκτός έδρας με 1-6! Ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 17', έπειτα ανέλαβε δράση ο Οσίμεν, ο οποίος σημείωσε Χατ τρικ 31' 41' 47' και με δύο τέρματα του Κβαρακτσέλια 51', 75' και ένα του Ραχμάνι η Νάπολι ξαναπήρε τρίποντο μετά από 4 αγώνες. Απέχει 4 βαθμούς από το κυνήγι της εξάδας. Φαίνεται να ξαναβρίσκει τα πατήματα της και κόντρα στην Γιουβέντους πρέπει να δώσει απαντήσεις. Χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα με απόντες τους τραυματίες Γίενς Καγιούστ και τον Μέσο Ενγκονγκ.


 

Η Γιουβέντους κέρδισε την Φροζινόνε με 3-2 στο Τορίνο, ωστόσο το γκολ της νίκης το σημείωσε ο Ρουγκάνι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Δύο τέρματα σημείωσε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ντούσαν Βλάοβιτς, ενώ από δική του ασίστ σημειώθηκε και το νικητήριο τέρμα. ''Σε κακή φόρμα η Μεγάλη Κυρία'' όπου στα πέντε τελευταία έχει 2 ήττες 2 ισοπαλίες και την μία νίκη στο 90+5' με την Φροζινόνε. Πάρα πολλά προβλήματα απουσιών με τους Ντε Σίλιο, Φανιόλι, Κίν και Πέριν να είναι σταθερά εκτός. Τραυματίστηκε και ο πολύ καλός στο τελευταίο ματς Αμερικανός Μέσος Μακ Κένι. Αμφίβολη η συμμετοχή των Κιέζα, Ντανίλο και Ραμπιό.


 

Πρόταση: Η προϊστορία μας δείχνει πως η Νάπολι στην έδρα της κερδίζει την Γιουβέντους. Με την εικόνα που έχουμε από τα τελευταία ματς των δύο ομάδων είναι φανερό πως έχουν αμφότερες σημαντικά αμυντικά προβλήματα. Η Νάπολι δείχνει να ανεβαίνει με έχει τους καλύτερους της παίκτες σε πολύ καλή κατάσταση. Δεδομένου και των απουσιών της Γιουβέντους θα κινηθούμε προς το άσο επιλέγοντας το 1Χ Διπλή ευκαιρία και Goal - Goal στο 2.50. Καμία δεν μοιάζει ικανή να κρατήσει το 0 στην άμυνα.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newletter για να βλέπετε τα νέα μας.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης


Comments


bottom of page