top of page

ΝΑΠΟΛΙ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ (30/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΝΑΠΟΛΙ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ (30/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΣΕΡΙΕ Α

 

ΝΑΠΟΛΙ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ (30/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ
 

Η Νάπολι υποδέχεται την Αταλάντα (30/03/24 13:30), στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για την 30η αγωνιστική της στοίχημα σεριε α. Παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση ''αναπνοής'' στον βαθμολογικό πίνακα, με την Αταλάντα στην 6η θέση με 47 βαθμούς και την Νάπολι στην 7η θέση με 45 βαθμούς. Θα γίνει μεγάλη μάχη καθώς αμφότερες παίζουν με στόχο να τερματίσουν σε θέση που θα τους δώσει ευρωπαϊκό εισητίριο.





 

Η Νάπολι μετά τον αποκλεισμό της από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα όπου ηττήθηκε με 3-1 στην Βαρκελώνη, πλέον στρέφεται εξ ολοκλήρου στο να τερματίσει όσο πιο ψιλά είναι εφικτό στο τέλος της σεζόν στη Σέριε Α. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων ήρθε ισόπαλη στο Σαν Σίρο με την Ίντερ με σκορ 1-1 με τον Χουάν Ζεσούς στο 81' να απαντάει στο τέρμα του Ντάρμιαν στο 43'. Με την εικόνα που έδειχναν οι Ναπολιτάνοι δείχνουν να ''συνέρχονται'' από την κακή περίοδο που είχαν μέσα στην φετινή σεζόν και μπορούν να σώσουν την παρτίδα τερματίζοντας σίγουρα πιο πάνω από την 7η τωρινή τους θέση. Αμφίβολη η συμμετοχή του Κβαρατσκέλια, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αγώνα με την Ελλάδα.


 

Η Αταλάντα στον τελευταίο της αγώνα πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ουέφα Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας στο Μπέργκαμο έναντι της Σπόρτινγκ Λισαβώνας με 2-1 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο. Παρόλο που στο ημίχρονο βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά το γκολ του Γκονκάλβες στο 33' στην επανάληψη αντέδρασε και έφερε τούμπα το παιχνίδι μέσα σε διάστημα 13 λεπτών με τα τέρματα των Λούκμαν 46΄και Σκαμασα στο 59'. Ήταν δύο παιχνίδια άκρως ισορροπημένα που μπορούσαν και οι δύο ομάδες να πάρουν την πρόκριση. Όσο αναφορά την Σέριε Α η Αταλάντα βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και όπως κάθε σεζόν πορεύεται με σύμμαχο την έδρα της όπου εκεί εμφανίζεται αρκετά καλύτερη σε σχέση με τις εκτός έδρας αποστολές όπου μετράει 4 νίκες 4 ισοπαλίες και 6 ήττες. Αμφίβολο εάν θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο ταλαντούχος μέσος Ντε Κέτελαρ.





Πρόταση: Παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Νάπολι θέλει μόνο νίκη για να προσπεράσει την Αταλάντα. Μπορεί οι Ναπολιτάνοι να μην έχουν πείσει με την παρουσία τους την φετινή σεζόν αλλά τα περιθώρια στένεψαν και πλέον βρίσκονται σε καλύτερο μομέντουμ. Θα πάμε με την έδρα και τον Άσσο στο 2.15



 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευση



Comentarios


bottom of page