top of page

ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (25/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (25/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΓΙΚ


ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (25/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Η Μπράιτον θα υποδεχτεί την Μάντσεστερ Σίτι στο «American Express Stadium» (24/04/24 22:00) στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να δώσουν συνέχεια στην προσπάθεια τους για να τερματίσουν σε θέση που θα τους δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι ''Σίτιζενς'' θέλουν το τρίποντο για να συνεχίσουν σε τροχιά τίτλου και να εκμεταλλευτεί τις ''γκέλες'' των Λίβερπουλ και Άρσεναλ σε προηγούμενες αγωνιστικές.




 

Η Μάντσετερ Σίτι μετά τον αποκλεισμό της από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, επικράτησε στον ημιτελικό του Γουέμπλεϊ κόντρα στην Τσέλσι με 1-0 με το προσωπικό τέρμα του Μπερνάντο Σίλβα στο 84'. Οι ''Σίτιζενς'' μετά τις γκέλες των συνδιεκδικιτών της, έχει πλέον τον πρώτο λόγο στην κούρσα του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ αφού με νίκες στα δύο παιχνίδια που έχει λιγότερα από την Άρσεναλ και ένα παιχνίδι από την Λίβερπουλ, θα βρεθεί μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Η ομάδα του Πεπ Γκουαεντιόλα εκτός έδρας την φετινή σεζόν μετράει 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Οι Φόντεν και Χάαλαντ θεωρούνται αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τον προπονητή της ομάδας να κάνει λόγο πως αρκετοί ποδοσφαιριστές του έχουν αυξημένη κόπωση εξαιτίας των συνεχόμενων απαιτητικών αγώνων.



Η Μπράιτον θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες μετά από 4 παιχνίδια δίχως τρίποντο στην Πρέμιερ Λιγκ. Πολύ ανταγωνιστική εντός έδρας μετρώντας συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα 7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες. Σκούρα ωστόσο τα βρήκε με την Άρσεναλ στον τελευταία εντός έδρας αγώνα όπου οι ''κανονιέρηδες'' επιβλήθηκαν με 0-3 ενώ στον τελευταίο αγώνα της η Μπράιτον τον έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίες από την έδρα της Μπέρνλι με σκορ 1-1. Στα αγωνιστικά νέα επικρατεί προβληματισμός αφού ο Ντε Ζέρμπι δεν έχει ετοιμοπόλεμους αρκετούς ποδοσφαιριστές του εκ των οποίων οι πιο πολύτιμοι Μιτόμα, Γουέμπστερ, Μίλνερ, Γκίλμουρ και Φέργκιουσον.




Πρόταση: Δύσκολα χάνει στην έδρα της η Μπράιτον, αλλά η Σίτι επικεντρωμένη πλέον μόνο στο πρωτάθλημα δεν θα ''γκελάρει'' εύκολα. Ίσως δυσκολευτεί αλλά λογικά θα επικρατήσει. Πάμε με το 2 και Under 4.5 στο 1.91



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.



Comments


bottom of page