top of page

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (12/1/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Fernando Buesa Arena για να αντιμετωπίσει την Μπασκόνια (12/1/24 21:15), για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με στόχο την νίκη για να μείνει σε τροχιά εξάδας στην Βαθμολογία. Δείτε παρακάτω την ανάλυση του αγώνα και τα Προγνωστικά.


ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (12/1/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
 

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο Παλάου Μπλαουγκράνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε δικαίως με 86 - 78, παρόλο που κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσια μετά το +14 που είχε μείνει πίσω στην 3η περίοδο. Ενώ έφερε το παιχνίδι στην διαφορά των 3 πόντων η κόπωση έπεξε ρόλο και τα σημαντικά καλάθια δε μπήκαν για τους ερυθρόλευκους. Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Πίτερς με 22 πότνους ενώ ξεχώρισε και ο Γουίλιαμ Γκος με 12 πόντους και 5 ασίστ. Σημαντικό στατιστικό είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει την φετινή σεζόν ισπανική ομάδα ούτε εκτός ούτε στο Σ.Ε.Φ. Πλήρης θα παραταχθεί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Ισπανία με όλο το ''οπλοστάσιο'' διαθέσιμο.


 

Η Μπασκόνια δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της, έχοντας 3 συννεχόμενες ήττες, 2 στην Ευρωλίγκα από Μονακό και Μπαρτσελόνα και μία εγχώρια από Ρεάλ Μαδρίτης. Βρίσκεται μία θέση πίσω τον Ολυμπιακό με 1 νίκη λιγότερη. Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε απέναντι στην Μονακό που ηττήθηκε με 93 - 83 ξεχώρισε ο Χάουαρντ που σκόραρε 33 πόντους ! Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, προπονητής της ομάδας, σε δηλώσεις του τόνισε πως τα 2 πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακός παίζουν καλύτερα από ότι στο πρώτο γύρο και πως πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι απόλυτα σε κάθε φάση αν θέλουν να πάρουν την νίκη. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί και η Μπασκόνια.


 

Πρόταση: Ο Ολυμπιακός δεν έχει το δικαίωμα για δεύτερη συνεχόμενη ήττα και δε ξανά από Ισπανική ομάδα. Πρέπει να ξορκίσει αυτό το κακό και μπορεί να το κάνει απέναντι στην Μπασκόνια. Είναι πιο έτοιμος και πλήρης σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που ηττήθηκε στο Σ.Ε.Φ και θα επιλέξουμε το διπλό στο 2.00


 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού





Comentários


bottom of page