top of page

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (16/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (16/04/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (16/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ
 

Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Παρί Σεν Ζερμέν (16/04/24 22:00), στο ''Ολίμπικο'' της Βαρκελώνης, για την ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ''Μπλαουγκράνα'' πήραν σημαντικό προβάδισμα στο θεαματικό παιχνίδι του Παρισιού με το τελικό 2-3 να χρίζει φαβορί την ομάδα του Τσάβι. Κατώτερη των προσδοκιών η Παρί, ωστόσο θα τα παίξει ''τα ρέστα της'' στην τελευταία σεζόν όπως όλα δείχνουν του Εμπαμπέ με την φανέλα των πρωταθλητών Γαλλίας.






 

Η Μπαρτσελόνα έχει το προβάδισμα ως προς την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά το 2-3 στο Παρίσι. Σε ένα παραγωγικό παιχνίδι με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες, ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει το τρίτο γκολ μετά το 2-2 με το γκολ του Κρίστενσεν 77', αφού προηγουμένως ο Ραφίνια στο 37' και 62' σκόραρε και τα δύο τέρματα της Μπάρτσα. Ενδιάμεσα, το Σάββατο για τον αγώνα της Λα Λίγκα κέρδισε εκτός έδρας την Κάντιθ με σκορ τελικό σκορ 0-1, με τον Ζοάο Φέλιξ να δείνει την λύση στο 37'. Δεν αγωνίστηκαν οι βασικοί, Λεβαντόφσκι, Κανσέλο, Γκουντογκάν, Ντε Γιόνγκ και Αραούχο. Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη για την Μπαρτσελόνα που δείχνει αρκετά καλή εικόνα στα τελευταία της παιχνίδια. Δεν θα συμμετέχουν στην αποστολή οι Κρίστενσεν και Σέρτζι Ρομπέρτο λόγο συμπλήρωσης καρτών. Εκτός παραμένει ο τραυματίας μέσος Γκάβι.





Η Παρί Σεν Ζερμέν άργησε να ''μπει'' στον αγώνα και βρισκόταν πίσω στο ημίχρονο με σκορ 0-1. Μπήκε δυνατά στην επανάληψη και με ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο ανέτρεψε το σκορ με τα τέρματα των Ντεμπελέ 48' και Βιτίνια 51'. Ωστόσο αμυντικά παρουσίασε κενά που οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν πλήρως και έγινε η ανατροπή στην ανατροπή, με την Παρί όμως να είχε ευκαιρίες στο 2-2 να προηγηθεί χάνοντας και δοκάρι. Χωρίς αγώνα στο Γαλλικό πρωτάθλημα η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, πηγαίνει θεωρητικά πάντα πιο ξεκούραστη στην αναμέτρηση. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί η Παρί στην Βαρκελώνη με τους ίδιους παίκτες που είχε διαθέσιμους και στον πρώτο αγώνα.





Πρόταση: Η Παρί δεν έχει περιθώρια θα τα παίξει όλα για όλα. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα παρόλο που δεν εμφανίστηκε όπως αρμόζει, θα μπορούσε να ήταν ισόπαλο ή ακόμα και να είχε κερδίσει. Δεν πιστεύουμε πως η Παρί θα χάσει στην Βαρκελώνη. Πάμε με Χ2 Διπλή ευκαιρία στο 1.75



 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.

Comentarios


bottom of page