top of page

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (26/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (26/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (26/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
 

Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο Παλάου Μπλαουγκράνα (26/04/24 22:00), για τον δεύτερο αγώνα της σειράς των PLay Offs τη Ευρωλίγκας για την είσοδο στο Final 4 του Βερολίνου. Η σειρά θα κριθεί στις 3 νίκες με τους ερυθρόλευκους να κάνουν το ''break'' στον πρώτο αγώνα επικρατώντας με 75-77. Και οι δύο ομάδες αποσκοπούν στην τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή τους σε Final 4.




Ο Ολυμπιακός πήρε μία δίκαιη νίκη στον πρώτο αγώνα με 75-77, δείχνοντας πως ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Με ''όπλο'' φυσικά το δυνατό του σημείο, την άμυνα, ''βραχυκύκλωσε'' την Μπαρτσελόνα, υποχρεώνοντας την να σκοράρει μόνο 35 πόντους στο πρώτο ημίχρονο έναντι 44 των ερυθρόλευκων. Όλο το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα στάθηκε πολύ καλά με τους Γουίλιαμ Γκος να είναι ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 15 πόντους, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και τον Κάναν να ακολουθεί με 14 πόντους, με 3 εύστοχα τρίποντα. Στα αγωνιστικά νέα εκτός βρίσκεται ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Φίλιπ Πετρούσεφ, καθώς αποχώρησε μετά από χτύπημα στον πρώτο αγώνα.



Η Μπαρτσελόνα δεν στάθηκε άξια των προσδοκιών μπροστά στο κοινό της και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε να είναι ανώτερη του αντιπάλου της. Πλέον είναι υποχρεωμένη να ισοφαρίσει την σειρά και να πάει στο Σ.Ε.Φ με στόχο να μπορέσει να κερδίσει τουλάχιστον τον έναν αγώνα και να παίξει την πρόκριση στην Βαρκελώνη στην έδρα της που είχε μαζί με την Φενέρμπαχτσε την καλύτερη επίδοση στην regula season της Ευρωλίγκας με 15 νίκες και 2 ήττες. Για τους Καταλανούς ξεχώρισαν στο Game 1 οι Χερναγκόμεθ με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Αμερικανός Πάρκερ με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ. Χωρίς κάποιο σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα θα παραταχθεί για τον δεύτερο αγώνα η ομάδα του Γκριμάου.




Πρόταση: ''Must win'' παιχνίδι για την Μπαρτσελόνα καθώς διαφορετικά θα είναι με το ένα ''πόδι'' εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός με την ίδια ''συνταγή'' και σύμμαχο την πολύ καλή του αμυντική λειτουργία θα επιδιώξει να ανακόψει τις επιθέσεις των ''Μπλαουγκράνα''. Θα πάμε με το + 6.5 Χάντικαπ Ολυμπιακού στο 1.65. Η Μπαρτσελόνα θα αντιδράσει ωστόσο το παιχνίδι λογικά θα είναι πολύ κοντά.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος και τις αναλύσεις μας.



Comments


bottom of page