top of page

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (24/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (24/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (24/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
 

Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο Παλάου Μπλαουγκράνα (24/04/24 22:00), για τον πρώτο αγώνα της σειράς των PLay Offs τη Ευρωλίγκας για την είσοδο στο Final 4 του Βερολίνου. Η σειρά θα κριθεί στις 3 νίκες με τους Καταλανούς να έχουν το πλεονέκτημα έδρας αφού τερμάτισαν στην 4η θέση, έναντι των ερυθρόλευκων που τερμάτισαν στην 5η θέση της regular season.




Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Ευρωλίγκας για την σεζόν 23/24


 

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο Ισπανικό πρωτάθλημα κόντρα στην Χιρόνα με 75-81 εκτός έδρας και με αντίπαλο την Μούρθια στην Βαρκελώνη με 97-86, με πρώτο σκόρερ τον Βέσελι με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Οι Καταλανοί τερμάτισαν την κανονική περίοδο με 22 νίκες έναντι 12 χαμένων παιχνιδιών, έχοντας μαζί με την Φενέρμπαχτσέ την καλύτερη επίδοση εντός έδρας μετρώντας 15-2. Δεύτερη καλύτερη επίδοση πίσω από την Ρεάλ μετράει και στα αμυντικά ριμπάουντ με 24.7 μέσο όρο σε 34 αγώνες. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ο κόουτς της ομάδας Ρότζερ Γκριμάου, έχοντας ''ετοιμοπόλεμους'' όλους τους παίκτες του ενόψει της σειράς.





Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη κόντρα στον Προμηθέα Πατρών για την Μπάσκετ Λιγκ με 80-69 με κορυφαίους τους Μόουσες Ράιτ (21 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Άλεκ Πίτερς (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ). Προηγουμένως για την ίδια διοργάνωση, ηττήθηκε στο Ο.ΑΚ.Α στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με σκορ 77-71. Οι ερυθρόλευκοι τερμάτισαν μία θέση πίσω από την αντίπαλο του Μπαρτσελόνα στην κανονική περίοδο έχοντας τον ίδιο συνολικά απολογισμό 22 νίκες - 12 ήττες. Εκτός έδρας είχαν την τρίτη καλύτερη επίδοση τη Euroleague με 9 νίκες και 8 ήττες. Στην διαθεσιμότητα του κόουτς Γιώργου Μπαρτζώκα επιστρέφει ο Πετρούσεφ ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπολογίζεται, ωστόσο δεν είναι ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων του.



Πρόταση: Είναι σαφώς μία δύσκολη σειρά για τον Ολυμπιακό, που θα επιδιώξει να βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά σε Final 4. Έχασε και τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην κανονική περίοδο, ωστόσο μοιάζει να είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτήν την χρονική περίοδο. Φαβορί δίνονται οι Καταλανοί στην έδρα τους και σίγουρα ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει υπέρβαση για να σπάσει το πλεονέκτημα. Πιστεύουμε θα είναι πολύ κοντά το παιχνίδι και θα πάρουμε το +4.5 χάντικαπ του Ολυμπιακού στο 1.91


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος και τις αναλύσεις μας.


Δείτε επίσης την ανάλυση του αγώνα Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ.



Comments


bottom of page