top of page

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10/1/24 |ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη, στο Παλάου Μπλαουγκράνα για να βρεθεί αντιμέτωπος με την Μπαρτσελόνα (10/1/24 21:30), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με στόχο να συνεχίσει το καλό σερί και να πάρει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στην διοργάνωση που θα τον κρατήσει ''ψηλά'' στην Βαθμολογία της κανονικής περιόδου.



 

Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Μονακό στο ΣΕΦ την προηγούμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκας με 75 - 73 σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ και τον Μακ Κίσσικ να βάζει σημαντικό καλάθι 3 πόντων στο τέλος σφραγίζοντας την νίκη. Κορυφαίοι για τους ερυθρόλευκους ήταν οι Κάναν (16 πόντοι), Πίτερς (14πόντοι) και Μακ Κίσσικ (13πόντοι), πραγματοποιώντας πολύ καλή άμυνα στο παιχνίδι κρατώντας την Μονακό και τον Τζέιμς σε ''ρηχά νερά''. Την Κυριακή επιβλήθηκε της ΑΕΚ στην Basket League me 80 - 92 έχοντας τον Παπανικολάου (20 πότνοι, 14 ριμπάουντ και 2 ασίστ) σε κορυφαίο βράδυ. Εκτός είχε μείνει ο Κάναν από τους ξένους. Χωρίς απουσίες αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Βαρκελώνη, με τον Μπαρτζώκα ωστόσο να κάνει λόγο πως Φαλ και Μιλουτίνοφ αγωνίστηκαν με ενοχλήσεις κόντρα στην ΑΕΚ.


 

Η Μπαρτσελόνα άφησε πίσω τα κακά αποτελέσματα και με μία επιβλητική εμφάνιση κέρδισε την Ρεάλ Μαδρίτης στο μεγάλο ντέρμπι με 83 - 78 με καθοριστικό πρωταγωνιστή τον Βέσελι (27 πόντοι, 4 ριμπάουντ), στην έδρα της. Έπειτα υποδέχτηκε την Μπασκόνια και έκλεισε με 2 στα 2 την προηγούμενη εβδομάδα νικώντας με 89 - 85 με πρωταγωνιστή για ακόμα μια φορά τον Τσέχο Βέσελι (23 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ). Οι Καταλανοί βρίσκονται στην 3η θέση της Βαθμολογίας και έχουν στόχο να ξεπεράσουν την Βίρτους με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Εκτός θα βρίσκεται ο τραυματίας Καϊσέδο.


 

Πρόταση: Δύσκολο αποστολή για τον Ολυμπιακό, ωστόσο η εικόνα που βγάζει στα τελευταία παιχνίδια μας δίνει ''πάτημα'' για να πάμε με το διπλό στο 2.50. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει ακόμα μία μεγάλη νίκη μετά την Μονακό και αυτή είναι μία ευκαιρία να δείξει πως και φέτος έχει ψιλά τον ''πήχη''.


 

 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού

댓글


bottom of page