top of page

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΝΑΠΟΛΙ (12/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΝΑΠΟΛΙ (12/03/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΝΑΠΟΛΙ (12/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

 

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο Στάδιο Ολίμπικο της Βαρκελώνης, την Νάπολι (12/03/24 22:00), στην ρεβάνς της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτο παιχνιδιού στο Ντιέγκο Μαραντόνα. Αμφίρροπη αναμέτρηση που ελαφρώς υπερέχουν οι ''Μπλαουγκράνα''. Πλούσια παράδοση σε πολλά γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα εκτός έδρας γκολ.





 

Η Μπαρτσελόνα τρέχει ένα αήττητο σερί 8 αναμετρήσεων εκ των οποίων 5 ήταν νικηφόρα. Στο τελευταίο της παιχνίδι που έδωσε στην Λα Λίγκα, κέρδισε την Μαγιόρα εντός έδρας με 1-0 με σκόρερ τον Γιαμάλ στο 73' από ασίστ του Λεβαντόφσκι. Ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μπορούσε να προηγηθεί από το πρώτο μέρος αν ο Γκουντογκάν ευστοχούσε στο πέναλτι στο 24' όπου αστόχησε. Στον πρώτο αγώνα με την Νάπολι στο Τσάμπιονς Λιγκ φάνηκε να υπερέχει ειδικά στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες πήρε τελικά το προβάδισμα με ένα σουτ του Λεβαντόφσκι στο 60' ωστόσο δεν στάθηκε αρκετό. Δεν θα είναι διαθέσιμοι οι μέσοι Ντε Γιόνγκ, Πέδρι και Γκάβι. Επιστρέφει ο Αραούχο στην άμυνα.


 

Η Νάπολι έχει 4 ισοπαλίες στα 6 τελευταία παιχνίδια της και όλες με σκορ 1-1. Αυτό ήτα και το τελικό σκορ στον τελευταία της αγώνα στην Σέριε Α στο Ντιέγκο Μαραντόνα απέναντι στην Τορίνο. Παρόλο που άνοιξε το σκορ στο 61΄με τον Κβαρατσκέλια, δέχτηκε αμέσως την ισοφάριση στο 64'. Τα προβλήματα στην άμυνα έχουν ελαφρώς βελτιωθεί αλλά παραμένουν αφού έχει δεχτεί γκολ στα 8 τελευταία της παιχνίδια. Έχει όπλο της επίθεση όπου εκεί διαθέτει αρκετά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Κβαρατσκέλια και ο Οσίμεν που γύρισε φουριόζος μετά το Κόπα Άφρικα και ήταν ο σκόρερ της πρώτης αναμέτρησης. Χωρίς κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα οι Ναπολιτάνοι.



Πρόταση: Παράδοση σε γκολ στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Έχουν αμφότερες θέματα στην άμυνα με την Μπαρτσελόνα να δείχνει σε καλύτερο μομέντουμ. Η Νάπολι θα θελήσει να κρατήσει το ματς στο 0 μέχρι το ημίχρονο και να χτυπήσει στην επανάληψη, βέβαια τον πρώτο λόγο έχει η Μπαρτσελόνα. Θα επιλέξουμε το Χ Ημίχρονο στο 2.30. Έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία ματς και των δύο ομάδων αλλά και στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην Νάπολι.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Comments


bottom of page