top of page

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (05/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (05/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - EUROLEAGUE

 
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (05/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Μόναχο, για να αγωνιστεί κόντρα στην Μπάγερν στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστική της Ευρωλίγκας, που αποτελεί και την προτελευταία αγωνιστική για την κανονική περίοδο. Οι Βαυαροί θέλουν μόνο νίκη ώστε να ''ζουν'' με την ελπίδα της εισόδου στα play in για τα lay offs, ωστόσο μοιάζει απίθανο το σενάριο ακόμα και με δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια να τα καταφέρει. Ο Παναθηναϊκός, έχοντας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στοχεύει να κλειδώσει την 2η θέση, ώστε να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο ματσάρισμα στο δρόμο για το Final 4 στο Βερολίνο.



 

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει ουσιαστικά ρεαλιστικές πιθανότητες για να μπορέσει να μπει στα play in για τα play offs, ωστόσο θα εξαντλήσει κόντρα στον Παναθηναϊκό αυτές τις πιθανότητες. Προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα, με τελευταία αυτή απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Μόναχο με σκορ 79-87. Σε εξαιρετικό βράδυ είχε τον Ισπανό Ιμπάκα (17 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και τον Γερμανό Βέιλερ - Μπάμπ (17 πόντοι, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ). Την πρωτιά στο γερμανικό πρωτάθλημα όμως ανήκει στους Βαυαρούς όπου εκεί κυριαρχούν. Επικράτησαν της Μπάμπεργκ στον τελευταίο εγχώριο αγώνα με σκορ 81-99. Δεύτερη καλύτερη επίδοση σε συνολικά ριμπάουντ έχουν οι Βαυαροί με 36 ανά μέσο όρο σε 32 αγώνες και τον Ιμπάκα να βρίσκεται τρίτος στην ατομική λίστα με μαζεύοντας 6.8 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα. Εκτός παραμένουν ο Αμερικανός Μπούκερ και ο Γερμανός Ομπστ.



Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία, αφού οι πράσινοι γνωρίζουν πως θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας και έχουν στόχο να τερματίσουν στην δεύτερη θέση. Σε αντίθεση με του Γερμανούς, ο Παναθηναϊκός έχει 3 σερί νίκες για την Ευρωλίγκα, κερδίζοντας στον τελευταίο αγώνα του την Βίρτους Μπολόνια με Buzzer Beater δίποντο του Κέντρικ Ναν (16 πότνοι, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ). Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Κώστας Σλούκας με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Δεύτερη καλύτερο ομαδικό σε κλεψίματα έχει το ''τριφύλλι'' με 7.2 ανά αγώνα. Χωρίς κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Αταμάν η αποστολή για τον αγώνα.



Πρόταση: Τελευταίο χαρτί για την Μπάγερν, όμως κόντρα σε ένα πλήρη Παναθηναϊκό με ανεβασμένη ψυχολογία είναι απίθανο να καταφέρει να επιβληθεί. Πάμε με το συνδυαστικό: Νικητής αγώνα Παναθηναϊκός και Over 157.5 πόντοι στο 2.65



 




Δείτε όλα τα προγνωστικά και τις αναλύσεις μας.


Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.

Comentarios


bottom of page