top of page

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΛΕΙΨΙΑ (24/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Λειψία στην Αλιάνζ Αρένα (24/02/24 19:30), για την 23η αγωνιστική της προγνωστικά Bundesliga. Από 3 σερί ήττες οι Βαυαροί και με πολλές σημαντικές απουσίες. Ανεβαίνει ξανά η Λειψία και μπορεί να κάνει την ζημιά.




ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΛΕΙΨΙΑ 24/02/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου που μοιάζει ολοένα και περισσότερο να απομακρύνεται από την πρώτη Μπάγερν Λεβερκούζεν και η διαφορά να επεκτείνεται. Έχει 3 σερί ήττες σε Μπουντεσλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ. Στον τελευταίο αγώνα που έδωσε στην έδρα της Μπόχουμ παρόλο που είχε την υπεροχή γνώρισε την ήττα με 3-2. Το σκορ για τους Βαυαρούς άνοιξε ο Μουσιάλα και έπειτα κατόρθωσε να δεχτεί 3 γκολ σπαταλώντας πάρα πολλές ευκαρίες. Το τελικό 3-2 σημείωσε ο Χάρι Κέιν στο 87'. Ο Κέιν είναι πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα με 25 γκολ ενώ μοίρασε και 5 ασίστ. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο κεντρικός αμυντικός Ουπαμεκανό καθώς θα εκτίσει ποινή για κόκκινη κάρτα ενώ εκτός θα είναι και ο Μαροκινός μπακ Μαζράουι. Υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντέϊβις στην αποστολή.


 

Από θετικό αποτέλεσμα προέρχεται η Λειψία, η οποία επικράτησε με 2-0 στην έδρα της κόντρα στην Γκλάντμπαχ με σκόρερ τους Τσάβι Σίμονς 14' και Λόις Οπέντα 57'. Μοιάζει να επανέρχεται στην καλή εικόνα που έδειχνε από την αρχή της σεζόν μετά από κάποιες κακές εμφανίσεις. Μέτρια τα πηγαίνει εκτός έδρας η Λειψία μετρώντας 4 νίκες 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Δέχεται αρκετά τέρματα εκτός έδρας και σκοράρει όμως με το Goal-Goal να επιβεβαιώνεται σχεδόν πάντα. Με την απουσία το βασικού στόπερ Κλόστερμαν θα παραταχθεί στο Μόναχο αφού αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με την Γλάνταμπαχ.


 

Πρόταση: Στις τελευταίες δύο εμφανίσεις της στο Αλιάνζ Αρένα η Λειψία έχει φύγει νικήτρια και θριαμβευτικά μάλιστα τη μία φορά με 0-3. Σε κρίση η Μπάγερν όπου παρόλο τη στήριξη που μοιάζει να δίνεται από την διοίκηση στον Τούχελ, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βγάζουν μία πάρα πολύ προβληματική εικόνα που δημιουργεί ερωτήματα. Ελκυστικό το διπλό, όμως τέταρτη σερί ήττα της Μπάγερν μοιάζει σενάριο δύσκολο να συμβεί. Θα πάμε με την κόντρα αρά με την διπλή ευκαιρία και το αμφίσκορο. Επιλογή μας το Χ2 και Goal-Goal στο 2.85.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newletter για να βλέπετε τα νέα μας.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης

Comments


bottom of page