top of page

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΛΑΤΣΙΟ (05/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΛΑΤΣΙΟ (05/03/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

 

Η Μπάγερ Μονάχου υποδέχεται την Λάτσιο στον Μόναχο (05/03/24 22:00), για τον επαναληπτικό αγώνα του πρώτου μέρους της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος είχε τελείωσει με το 1-0 υπέρ της Λάτσιο στο Ολύμπικο. Φαβορί είναι η Μπάγερν, ωστόσο η εικόνα της προβληματίζει. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα εκτός έδρας γκολ πλέον.


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΛΑΤΣΙΟ (05/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 



Η Μπάγερν Μονάχου προβλημάτισε για ακόμη μία φορά με την κακή της απόδοση στην Μπουντεσλίγκα, όπου ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της Φράιμπουργκ και έτσι μοιάζει να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την κορυφή της βαθμολογίας. Τα γκολ για τους Βαυαρούς σημείωσαν οι Τελ 35' και Μουσιάλα 75'. Ο προπονητής της ομάδας Τόμας Τούχελ είναι πλέον πιο πιθανό από ποτέ, με ακόμη μία γκέλα να απομακρυνθεί από τον πάγκο της ομάδας. Η Μπάγερν στον πρώτο αγώνα είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ ωστόσο στάθηκε άτυχη. Εντός έδρας παρουσιάζεται αρκετά καλύτερη πάντως σε σύγκριση με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Πολλές και σημαντικές απουσίες για τους Βαυαρούς. Δεν υπολογίζεται ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ουπαμεκανό καθώς δέχτηκε κόκκινη κάρτα στον πρώτο αγώνα. Εκτός θα βρίσκονται επίσης οι ταυματίες Σανέ, Σαρ, Μαζράουι, Κομάν. Αμφίβολη η συμμετοχή του Σερτζ Γκάμπρι.


 

Η Λάτσιο κατόρθωσε και πήρε το παιχνίδι στο Ολύμπικο με 1-0, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού Τσίρο Ιμόμπιλε. Έκτοτε έχει 3 ήττες και 1 νίκη στους αγώνες της στην Σέριε Α παρουσιάζοντας αρκετά προβλήματα ειδικά στο κομμάτι που φαινομενικά ήταν το δυνατό της σημείο, στην άμυνα. Θα είναι μεγάλη επιτυχία η Λάτσιο να αποκλείσει έστω και αυτή την κακή Μπάγερν. Χωρίς κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα η ομάδα του Σάρι. Σταθερά εκτός οι τραυματίες Πάτριτς και Ροβέλλα.


 

Πρόταση: Όπως και το πρώτο παιχνίδι η κατοχή θα είναι συντριπτικά υπέρ της Μπάγερν, ειδικά τώρα που αγωνίζεται στην έδρα της. Τελευταίο ''χαρτί'' για τον Τούχελ αυτό το παιχνίδι. Η Λάτσιο δεν θα χαριστεί εφόσον έχει το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα, θα κλειστεί όσο καλύτερα γίνεται πίσω. Οριακό παιχνίδι, θα επιλέξουμε το 2 έως 3 συνολικά τέρματα στο 2.07. Έτσι καλύπτουμε τα πιο πιθανά σκορ, καθώς πιστεύουμε πως η Μπάγερν είτε θα περάσει στο όριο είτε θα αποκλειστεί στο όριο.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης

Comments


bottom of page