top of page

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΡΣΕΝΑΛ (17/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΡΣΕΝΑΛ (17/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΡΣΕΝΑΛ (17/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχτεί την Άρσεναλ στην Αλιάνζ Αρένα (17/04/24 22:00), για την ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα στο Έμιρεϊτς. Ο νικητής του ζευγαριού θα βρεθεί αντιμέτωπος στα ημιτελικά με τον νικητή του ζευγαριού Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης. Ελαφρώς φαβορί η Μπάγερν καθώς το παιχνίδι είναι στην έδρα της.





Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε το Σάββατο εύκολα της Κολωνία με 2-0 σε εντός έδρας αγώνα για την Μπουντεσλίγκα, με τους Γκερέιρο και Μίλερ να χρίζονται σκόρερ για λογαριασμό των Βαυαρών. Ο Τόμας Τούχελ άφησε στον πάγκο τους Μουσιάλα, Ντέιβις, Ουπαμεκανό, Λάϊμερ και Γκορέτσκα, ωστόσο βλέποντας την ομάδα του να μην κατορθώνει να βρίσκει λύσεις, τους χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας έτσι τους 3 βαθμούς που τους κρατάνε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας που είναι και πλέον ο στόχος καθώς το πρωτάθλημα κρίθηκε και βαθμολογικά με την Μπάγερν Λεβερκούζεν να χρίζεται πρωταθλήτρια. Καλή ήταν η εικόνα της Γερμανικής ομάδας στο πρώτο ματς του Λονδίνου. Παρόλο που ο Σάκα έβαλε την Άρσεναλ μπροστά στο σκορ στο 12', οι Βαυαροί βρήκαν απαντήσει με το γκολ του Σερτζ Γκάμπρι 18' και το εύστοχο πέναλτι του Χάρι Κέιν 32'. Η Άρσεναλ ανέβασε την πίεση και ισοφάρισε, όμως η ισοπαλία φέρνει την Μπάγερν σε θέση ισχύος στο παιχνίδι στο Μόναχο. Ο Τούχελ δεν θα έχει διαθέσιμο τον βασικό αριστερό του μπακ Αλφόνσο Ντέιβις, ενώ προβληάμτα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Γκάμπρι και Κομάν που λογικά θα χάσουν τον αγώνα.





Η Άρσεναλ ηττήθηκε στο Έμιρεϊτς το Σάββατο από την Άστον Βίλα με 0-2 , βάζοντας φρένο σε ένα αήττητο σερί 8 αγώνων της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα και δίνοτας το πλεονέκτημα στην κούρσα για την κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι ''Κανονιέρηδες'' δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στον αγώνα, όμως δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν. Εκτός από την βαθμολογική ''ζημιά'' που φέρνει αυτή η ήττα, μπορεί να επηρεάσει και αρνητικά την ψυχολογία της ομάδας του Λονδίνου. Έχει δύο σερί παιχνίδια που δέχεται εύκολα τέρματα, και αυτό πρέπει να διορθωθεί ενόψει Μπάγερν καθώς στο Μόναχο μπορεί να το πληρώσει. Χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα στην Αλιάνζ Αρένα. Ο Όντεγκραντ παρουσίασε κάποια προβλήματα τραυματισμού, ωστόσο μπορεί να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.




Πρόταση: Ελαφρύ προβάδισμα στην Μπάγερν, η οποία αγωνίζεται στην έδρα της και το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ουσιαστικά η τελευταία ελπίδα να κατορθώσει κάτι αξιόλογο την φετινή σεζόν. Η Άρσεναλ προέρχεται από ήττα, αλλά πηγαίνει στο παιχνίδι με λιγότερα προβλήματα και πιο πλήρης σε σχέση με του Βαυαρούς που έχουν αγωνιστικά προβλήματα και σημαντικές απουσίες. Δύσκολο το σημείο σε αυτόν τον αγώνα. Θα επιλέξουμε το 2 έως 3 συνολικά τέρματα στο 2.10, καλύπτοντας τα πιο πιθανά σκορ που μπορεί να δούμε.



 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Comments


bottom of page