top of page

Μπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός στο 4.85 με bet builder

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

Ολυμπιακός

Προγνωστικά στο στοίχημα για τον αγώνα Μπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός
Μπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός στο 4.85 με bet builder

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας τη Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία. Μετά την απώλεια στην πρεμιέρα απέναντι στη Φράιμπουργκ, η νίκη είναι πλέον απαραίτητη για να αποκτήσει προβάδισμα στους ομίλους.

Η πρώτη εμφάνιση στον όμιλο δεν ήταν ικανοποιητική, καθώς παρόλο που ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη απόδοση από τη Φράιμπουργκ, γνώρισε την ήττα εξαιτίας παιδικών λαθών στην άμυνα. Παρά το ότι ο αγώνας ήταν ισοροπημένος με δύο τέρματα από τον Ελ Κααμπί, η ομάδα έχασε τη μάχη με ένα τρίτο γκολ στο 86'.

Παρά τη σπατάλη με μια τεράστια ευκαιρία με τον Γιόβετιτς, η ομάδα δεν κατάφερε να αντιδράσει στον εναπομείναντα χρόνο. Παρ' όλα αυτά, η συνολική εικόνα δεν αντικατοπτρίζει μια ομάδα που άξιζε να ηττηθεί, καθώς είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και εμφανίστηκε καλύτερη από τους αντιπάλους της. Ωστόσο, οι αδυναμίες στην άμυνα και οι αστοχίες κοστίζουν ακριβά. Η αναμέτρηση με τη Μπάτσκα Τόπολα γίνεται, συνεπώς, καίριας σημασίας για τον Ολυμπιακό, καθώς μια νέα ήττα θα δυσκολέψει σημαντικά τις προοπτικές της ομάδας στη συνέχεια της διοργάνωσης.


Μπάτσκα Τόπολα


Πρόβαλε δυνατή αντίσταση κόντρα στην Γουέστ Χαμ,Παρόλα αυτά, η ομάδα δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με σκορ 3-1.

Αντέχοντας στην πίεση στο πρώτο μέρος, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στην αρχή του δευτέρου μέρους (48’, Στάνιτς) μετά από ένα τραγικό λάθος της άμυνας του αντιπάλου. Ωστόσο, ισοφαρίστηκε στο 66’ λόγω ενός αυτογκόλ και δέχτηκε δύο ακόμη γκολ μετά από κόρνερ (70’, 82’). Κατά τα τελευταία λεπτά, η ΄σέρβικη ομάδα πιέστηκε και υπέκυψε σε ένα τέταρτο γκολ από τη σαφώς πιο ποιοτική αντίπαλο.

Παρά τη μάχη και την σκληράδα που έβγαλε, δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες στην άμυνα και στην αντιμετώπιση κόρνερ. Τα ''Σφυριά'' επικράτησαν, αναδεικνύοντας την υπεροχή τους στο τέλος του αγώνα.



Στα τελευταία νέα για τον Ολυμπιακό αναμένεται η επιστροφή του Ρέτσου στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ντόι καθώς ο Φρέιρε παραμένει τραυματίας.Εκτός πλάνων του προπονητή του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Ισπανός αμυντικός μέσος Ιμπόρα και ο Σκάρπα.Επιστροφή στο αρχικό σχήμα φένεται πως θα έχει ο αργεντινός μέσος Έσσε δίδυμο δίπλα στον Μαντί καμαρά.


Από την άλλη για την σέρβικη ομάδα δε θα αγωνιστεί ο στόπερ τζόρτζεβιτς και αμφίβολος για τη βασική θέση κάτω απο τα δοκάρια είναι ο γκολκίπερ Ίλιεφ.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.


Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα


Ο αγωνιστικός χώρος αναμένεται καλός καθώς το γήπεδο είναι καινούριο, εγκαινιάστηκε πριν 2 ωστόσο και η χωριτικότητα του είναι 4.500 θέσεων και σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα.


Εκτίμιση: Και οι 2 ομάδες παίζουν επιθετικά και επιδιώκουν να έχουν την μπάλα στην κατοχή τους.Πολλά είναι τα goal που σημειώνενται στα τελευταία ματς και των δύο ομάδων και γι'αυτό η πρόταση μας θα είναι ενα bet builder 2+goal goal και anytime σκόρερ ο Ελ κααμπί στο 4.85.



Comments


bottom of page