top of page

ΜΟΝΑΚΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (01/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Η Μονακό υποδέχεται την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν (01/03/24 22:00), για την 24η αγωνιστική της Α ΓΑΛΛΙΑΣ. Από 4 σερί αρνητικά αποτελέσματα εντός έδρας προέρχεται η Μονακό. Σε καλή φόρμα η Παρί, ωστόσο περισσότερο θα ρίξει το βάρος στο επερχόμενο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ στην Ισπανία με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.



Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία στην Α' Γαλλίας.


ΜΟΝΑΚΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (01/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

Η Μονακό παραδόξως όσο καλή παρουσιάζεται στα εκτός έδρας παιχνίδια της, τόσο κακή εικόνα παρουσιάζει στα εντός. Δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 4 παιχνίδια της στο Σταντ Λουί ωστόσο με τις νίκες που κάνει εκτός βρίσκεται στην τρίτη θέση της Λιγκ 1 και κυνηγάει την δεύτερη Μπρεστ που τις χωρίζουν 2 πόντοι. Στο τελευταίο της παιχνίδι πήρε σημαντικό διπλό απέναντι στην έδρα της Λανς με 2-3 και γκολ του Μιναμίνο στο 90+2' αφού προηγουμένως ο Balogun είχε αστοχήσει από τα 11 βήματα. Τα δύο προηγούμενα τέρματα σημείωσαν οι ίδιοι παίκτες, ο Balogun στο 19' και ο Μιναμίνο στο 30'. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ενρίκε, Ντιάτα, Εμπόλο και Βάντερσον ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετχή του μέσου Μοχάμεντ Καμαρά, ο οποίος αποχώρησε τραυματαίς στο παιχνίδι με την Λανς.


 

Η Παρί Σεζ Ζερμέν προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της με 1-1 και αντίπαλο την Ρεν, βρίσκοντας μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης στην τελευταία φάση του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σέρχιο Ράμος. Σταθερά μόνοι στην Βαθμολογία οι ''Παρζιάνοι'' δεν κινδυνεύουν άμεσα από καμία ομάδα. Τρείς συνεχόμενες νίκες μετράει σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα, σημειώνοντας πως και στα τρία μπήκαν 2 έως 3 συνολικά γκολ. Ίσως ο Λουίς Ενρίκε να κάνει ένα μίνι ροτέισον ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Σοσιεδάδ. Σταθερά εκτός οι τραυματίες Σκρίνια, Κιμμπεπέ, Κουρζάβα ενώ εκτός τέθηκε και ο Μαρκίνιος.


 


Πρόταση: Προϊστορία με πολλά γκολ στις αναμετρήσεις μεταξύ τους. Η Μονακό δέχεται πολύ εύκολα τέρματα με την άμυνα της να είναι αρκετά ευάλωτη. Ωστόσο και η Παρί δεν είναι φοβερά καλή στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού της και η Μονακό μπροστά έχει πολύ επικίνδυνους παίκτες. Επιλέγουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, που είναι και το καλύτερο τους στατιστικά, στο 2.45


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newletter για να βλέπετε τα νέα μας.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης


Comments


bottom of page