top of page

ΜΟΝΑΚΟ - ΛΙΛ (24/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΜΟΝΑΚΟ - ΛΙΛ (24/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΛΙΓΚ 1


ΜΟΝΑΚΟ - ΛΙΛ (24/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ
 

Ντέρμπι με φόντο την τετράδα στην 29η αγωνιστική της Α ΓΑΛΛΙΑΣ στην Γαλλία, με την Μονακό να υποδέχεται την Λιλ. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν με φόντο την δεύτερη θέση, όπου βρίσκονται οι ''Μονεγάσκοι'' με την Λιλ να είναι 3 βαθμούς πίσω στην 4η θέση της βαθμολογίας. Σε πολύ καλή κατάσταση αμφότερες.




Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία στην Α' Γαλλίας.


 

Η Μονακό έχει σημειώσει 4 νίκες στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις της για το Γαλλικό πρωτάθλημα. Στο προηγούμενο σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι επικράτησε στην έδρα της Μπρεστ με σκορ 0-2, με τους Ντένις Ζακάρια στο 40' και Τακούμι Μιναμίνο στο 48' να σκοράρουν για λογαριασμό της ομάδας τους. Με αυτήν την νίκη ''σκαρφάλωσε'' στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω την Μπρεστ. Το παράδοξο φέτος για την Μονακό είναι πως έχει αρκετά καλύτερη επίδοση στα εκτός έδρας παιχνίδια (9 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες) παρότι στα εντός (7 νίκες, 3 ισοπαλίες, 4 ήττες). Αυτό το στατιστικό το επιβεβαιώνει το γεγονός πως είχε 6 ματς χωρίς νίκη στο Σταντ Λουί πριν κερδίσει την Ρεν στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση. Ο μέσος Μπεν Σεζίρ και ο αμυντικός Γουίλφριντ Σινό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς είχαν δεχτεί κόκκινη κάρτα στον προηγούμενο αγώνα. Σημαντικές οι απουσίες των Αλεξάντερ Γκολοβίν και Ισμαίλ Τζέικομπς, καθώς είναι τραυματίες και εκτός απροόπτου δεν θα είναι διαθέσιμοι.



Η Λιλ μετά τον αποκλεισμό της στα πέναλτι από την συνέχεια του Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στην Άστον Βίλα, επικράτησε με 1-0 του Στρασβούργου για την Λιγκ 1 με το γκολ του Τζόναθαν Ντέιβις στο 12', σε ένα σχετικά μοιρασμένο σε ευκαιρίες παιχνίδι. Η Λιλ στην ακριβώς αντίθετη περίπτωση από την Μονακό, έχει την καλύτερη επίδοση εντός έδρα στο πρωτάθλημα με 11 νίκες 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ εκτός έδρας δεν έχει την ανάλογη επίδοση μετρώντας 3 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες. Τα 9 από τα 10 συνολικά τελευταία παινχίδια της έχουν λήξει με περισσότερα από 3 σημειωμένα τέρματα (Over 2.5). Στα αγωνιστικά νέα συνεχίζουν εκτός οι τραυματίες Ίλιτς και Ουμτιτί.



Πρόταση: Στις 3 τελευταίες συναντήσεις του τα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Η Μονακό βολεύεται με την ισοπαλία ενώ η Λιλ θέλει ιδανικά το τρίποντο. Καμία δεν μοιάζει να υπερτερεί της άλλης και εδώ αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία στο 3.60


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.




Comments


bottom of page