top of page

ΜΟΝΑΚΟ - ΛΑΝΣ (01/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Μονακό υποδέχεται την Λανς στο Σταντ Λουί ΙΙ (Μονακό 01.09.2024 16:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής δράσης της Ligue 1. Παρόμοιο ξεκίνημα για τις δύο αντίπαλες ομάδες καθώς μετράνε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΜΟΝΑΚΟ - ΛΑΝΣ (01/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ


.

Η Βαθμολογία της Ligue 1



Μονακό - Λανς Προγνωστικά Πρόταση:


Δύο νίκες αμφότερες σημείωσαν στις πρώτες αγωνιστικές της Ligue 1, με κοινό στατιστικό πως κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Η Λανς ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-0), αποτέλεσμα που την άφησε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας. Είχε ευκαιρίες στο παιχνίδι και σίγουρα μπορούσε να σκοράρει όμως στάθηκε άτυχη, με τον αντίπαλο να εκμεταλλεύεται πλήρως την αδράνεια σε λιγοστές περιπτώσεις της άμυνας της (Λανς).


Η Μονακό την περασμένη αγωνιστική πήρε ένα ..άνετο διπλό κόντρα στην Λυών (0-2), κυριαρχώντας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού παράγοντας συνολικά 15 τελικές προσπάθειες για γκολ έναντι μόλις 2 των γηπεδούχων.


Καλή παράδοση κατέχει η Λανς στο Σταντ Λουί μετρώντας 3 νίκες στις τελευταίες της 5 επισκέψεις με κανένα από αυτά τα παιχνίδια να μην έχει λήξει ισόπαλο. Καλύτερη ομάδα σε ποιότητα παικτών η Μονακό και παίρνοντας υπόψιν και την ενδεχόμενη κόπωση που μπορεί να βγάλει η Λανς, καθώς είχε ένα απαιτητικό μεσοβδόμαδα ματς, θα πάρουμε τον Άσσο στο 1.88 (αν και θα τον θέλαμε λίγο πιο πάνω).


Ειδικό στοίχημα ▶️ Την προηγούμενη αγωνιστική της Ligue 1, και οι δύο ομάδες «έχασαν» παίκτη μετά από αποβολή με κόκκινη κάρτα. Όσοι ασχολείστε λίγο παραπάνω με το Γαλλικό πρωτάθλημα ίσως έχετε παρατηρήσει πως οι αμυντικοί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν φημίζονται για την δεξιοτεχνία τους στα μαρκαρίσματα... Θα πάρουμε ξανά το ειδικό Συνολικές κόκκινες κάρτες στο παιχνίδι 🟥 Over 0.5 στο 5.30.



Πιθανές Ενδεκάδες




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comentários


bottom of page