top of page

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΜΕΤΣ (09/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΛΙΓΚ 1

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΜΑΡΣΕΙΓ ΜΕΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - Παρασκευή (09/02/24 22:00)

 

Η Μαρσέιγ υποδέχεται στο Βελοντρόμ την Μετς για την 21η αγωνιστική της Λιγκ 1, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες και το κυνήγι της πρώτης εξάδας στην βαθμολογία. Θετικό αποτέλεσμα αναζητά η Μετς, η οποία δίνει την μάχη της για την απομάκρυνση της από την ζώνη του υποβιβασμού.



Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία στην Α' Γαλλίας.


ΜΑΡΣΕΙΓ - ΜΕΤΣ (09/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΛΙΓΚ 1

 

H Μαρσέιγ δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα με απολογισμό 2 ισοπαλίες εντός έδρας με Στρασβούργο (1-1) και Μονακό (2-2), ενώ στο τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε από την Λυών με 1-0 εκτός έδρας. Είχε την κατοχή, ωστόσο δεν ήταν ουσιαστική και δεν δημιούργησε σοβαρές απειλές στην αντίπαλη εστία. Σίγουρα η φετινή σεζόν δεν βρίσκει στα καλύτερα της την Μαρσέιγ, ωστόσο ο ερχομός του Γκατούσο επηρέασε θετικά τους Γάλλους και έχουν την δυνατότα να ανέβουν στην Βαθμολογία. Ενδέχεται να υπάρξει ροτέισον καθώς επέρχεται η αναμέτρηση εκτός έδρας για τα Play offs του Γιουρόπα Λιγκ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Αήττητη είναι την φετινή σεζόν η Μαρσέιγ στην έδρα της σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Μεμπά (Εθνική ομάδα), και οι τραυματίς Ρουίζ, Ρόνγκιερ και Ναντίρ.


 

Μάχη για την σωτηρία δίνει η Μετς. η οποία μετά την φετινή άνοδο της σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να ξαναβρεθεί στην Λιγκ 2. Σε πολύ κακή φόρμα με 0 βαθμούς στα 5 τελευταία παινχίδια της στην Λιγκ 1 και 2:8 τέρματα. Αγωνίζεται πολύ κλειστά εκτός έδρας με στόχο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Δύσκολα βρίσκει δίχτυα. Έχει σκοράρει μόλις 17 τέρματα σε 20 αγώνες αποτελώντας την δεύτερη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ζάλοου.


 

Πρόταση: Αδιαμφισβήτητο φαβορί η Μαρσέιγ. Δεν θα βρει χώρους εύκολα και θα χρειαστεί και ατομική ποιότητα για να διασπάσει την κλειστή άμυνα της Μετς. Πρώτη επιλογή μας το under 2.5 στο 1.98, καθώς δύσκολα θα βρει χώρους η Μαρσέιγ και λογικά θα πάρει την νίκη με χαμηλό σκορ. Βλέποντας την παράδοση των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια, παρατηρούμε αρκετές κόκκινες κάρτες. Η Μαρσέιγ έχει γρήγορους εξτρέμ και σίγουρα θα υπερισχύσουν των αργών μπακ της Μετς. Με την παράδοση και την εικόνα που προκύπτει θα πάρουμε την επιλογή να βγει κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι στο 9.00, καλύπτοντας και αυτό το ενδεχόμενο.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.


Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.

Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.




Comments


bottom of page