top of page

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ (02/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ (02/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

 

Η Μαρσέιγ θα υποδεχτεί στο Βελοντρόμ την Αταλάντα  (02/05/24 22:00), στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του Europa League. Οι Γάλλοι θέλουν να βρεθούν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ / Κυπέλλου Ουέφα για τέταρτη φορά στην ιστορία τους και να "σπάσουν" την κακή παράδοση που τους ακολουθεί έχοντας ηττηθεί και τις τρεις φορές. Η Αταλάντα τα τελευταία χρόνια παίζει ένα αρκετά ελκυστικό ποδόσφαιρο επιθετικά και σίγουρα αξίζει την ευκαιρία της για να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Όποια ομάδα προκριθεί θα βρει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Ρόμα - Μπάγερν Λεβερκούζεν.



ΜΑΡΣΕΙΓ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ (02/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Η Μαρσέιγ παλεύει στην Λιγκ 1 για να τερματίσει σε θέση που θα της δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο την επόμενη σεζόν. Την Κυριακή επιβλήθηκε στο άκρως σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι κόντρα στην Λανς με σκορ 2-1. Πρωταγωνιστής ήτα ο πρώτος σκόρερ και ηγέτης της ομάδας Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, σκοράροντας μόλις στο 1' και μοιράζοντας την πολύτιμη ασίστ στο 2-1 του Γκέγιε στο 85'. Στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, πήρε την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στην Μπενφίκα, επικρατώντας στην κανονική διάρκεια του δεύτερου αγώνα που έγινε στην Μασσαλία με 1-0, ισοφαρίζοντας την ήττα με 2-1 του πρώτου αγώνα. Νωρίτερα είχε αποκλείσει τις Σαχτάρ Ντόνετσκ και την Βιγιαρεάλ. Να σημειωθεί πως οι "Μασσαλοί" την φετινή σεζόν έχουν ηττηθεί μόνο σε ένα ματς εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στα αγωνιστικά νέα ο Ζαν-Λουί Γκασέτ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο λόγω καρτών Σάμουελ Ζιγκό, ενώ παραμένουν εκτός οι τραυματίες Μμπέμπα, Μεϊτέ και Μέρλιν.




Η Αταλάντα προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες σε Σέριε Α και Κύπελλο Ιταλίας, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 6η θέση με αγώνα λιγότερο και δίνει μάχη για να τερματίσει σε θέση που θα την δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Στα προημιτελικά του Europa League έκανε την έκπληξη "πετώντας" εκτός το φαβορί για την κατάκτηση Λίβερπουλ, επικρατώντας μάλιστα στο Άνφιλντ με το εμφατικό 0-3. Στον δεύτερο αγώνα ηττήθηκε με σκορ 0-1, ωστόσο το πλεονέκτημα των τριών τερμάτων του πρώτου αγώνα ήταν αρκετό για να πάρει μία μεγάλη πρόκριση. Προηγουμένως είχε αποκλείσει την Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Ο Γκασπερίνι δεν υπολογίζει στους αμυντικούς Τολόι και Χάιν ενώ εκτός παραμένει ο τραυματίας μέσος Χόλμ.




Πρόταση: Αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι που μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε. Είναι πρώτος αγώνας και αναμένεται να είναι προσεκτικές οι ομάδες. Θα πάμε με το 2 έως 3 συνολικά γκολ στο 2.00 γιατί καλύπτει τα πιο πιθανά αποτελέσματα.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.




コメント


bottom of page