top of page

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (17/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (17/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
 

Η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί στο Έτιχαντ την Ρεάλ Μαδρίτης (17/04/24 22:00), στην ρεβάνς του πρώτου άκρως θεαματικού προημιτελικού στην Μαδρίτη, που έληξε 3-3, με τον νικητή του ζευγαριού να σφραγίζει την συμμετοχή του στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα ανοιχτά σε αυτό το ζευγάρι, καθώς πρόκειται για τις δύο ποιοτικότερες ομάδες αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη. Η τωρινή κάτοχος του τροπαίου απέναντι στην ''Βασίλισσα της Ευρώπης''. Ο νικητής του ζευγαριού θα βρεθεί αντιμέτωπος στα ημιτελικά με τον νικητή του Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ.





 

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε περισσότερο την κατοχή στον πρώτο αγώνα (60%-40%), δείχνοτας πως σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού είναι δύσκολο να την κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Προηγήθηκε νωρίς με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπερνάντο Σίλβα στο 2' ωστόσο στο ημίχρονο πήγε στα αποδυτήρια με πίσω στο σκορ 2-1. Κατόρθωσε να κάνει ''ανατροπή στην ανατροπή'' με τα δύο σουτ βολίδες εκτός περιοχής των Φόντεν 66' και Στοόυνς 71' ωστόσο η Ρεάλ βρήκε απάντηση γράφοντας το τελικό 3-3. Στο ενδιάμεσο για την Πρέμιερ Λιγκ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Λούτον στο Έτιχαντ με τελικό σκορ 5-1 και τον Γκουαντιόλα να ξεκουράζει αρκετούς βασικούς παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο, αφήνοντας επίσης εκτός σε όλο τον αγώνα τους Γκρίλις, Ρόντρι, Γουόκερ, Μπερνάντο Σίλβα και Φόντεν. Έδωσε έτσι ''ανάσες'' σχεδόν στον μισό βασικό ''κορμό'' της ομάδας. Η Σίτι δεν έχει ηττηθεί την φετινή σεζόν σε καμία διοργάνωση αγωνιζόμενη στο Έτιχνατ. Στα 4 τελευταία συνολικά παιχνiδια της έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5. Πλήρης θα παραταχθούν οι ''Σίτιζενς'' χωρίς κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα!





Η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε αντίδραση σε όσες φορές πήρε το προβάδισμα η Σίτι, στον πρώτο αγώνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με τα τέρματα των Καμαβινγκά 12', Ρόντρίγκο 14' και την γκολάρα του Βαλβέρδε στο 79'. Δύσκολη η αποστολή της στο Μάντσεστερ κρατόντας μία κακή παράδοση εκεί και με κακές αναμνήσεις από την τελευταία της επίσκεψη πέρυσι, γνωρίζοντας την βαριά ήττα με 4-0. Είναι στιγμή που τα νέα ανερχόμενα αστέρια των ''Μαδριλένων'' μπορούν να λάμψουν. Εύκολη αποστολή το Σάββατο στην Λα Λίγκα στην έδρα της Μαγιόρκα όπου το γκολ του Τσουαμενί στο 48' ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο. Ο Αντσελότι άφησε εκτός σε όλο τον αγώνα τον Ροντρίγκο και τον Τόνι Κρός για να είναι πιο ''φρέσκιοι'' ενόψει του αγώνα με την Σίτι, ενώ έκανε αλλαγή και τους Βινίσους στο 63' και Μπέλιγχαμ στο 64', θέλοντας να τους προφυλάξει. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει διαθέσιμο τον Τσουαμενί καθώς συμπλήρωσε κάρτες!




Πρόταση: Σίγουρα η Σίτι έχει τον πρώτο λόγο λόγο της έδρας και της καλής φόρμας που διανύει και με τον Γκουαρντιόλα να έχει όλους του τους ποδοσφαιριστές ''ετοιμοπόλεμους''. Ο Άσσος στο 1.65 είναι στα όρια της προσβολής για την ''Βασίλισσα''. Ναι μεν δεν έχει την καλύτερη προϊστορία όταν αγωνίζεται στο Έτιχνατ αλλά η αξία της και η ποιότητα των παικτών της είναι δεδομένη. Θα πάμε με το Χ στο 4.30, θεωρώντας πως η πρόκριση μπορεί να κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι.


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.



Comentários


bottom of page