top of page

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ (31/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ (31/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

 
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ (31/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Η Μεγάλη στιγμή έφτασε. Η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί στο Έτιχαντ την Άρσεναλ για την 30η αγωνιστική δράση της Πρέμιερ Λιγκ. Ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς με νίκη η Σίτι θα προσπεράσει τους κανονιέρηδες, ενώ αν η ομάδα του Αρτέτα φύγει αλώβητη από το Έτιχαντ θα μείνει πάνω από τους ''Σίτιζενς'' στην βαθμολογία, αλλά θα έχει στείλει κα ηχηρό μήνυμα πως την φετινή σεζόν μπορεί να ελπίζει για να στεφθεί πρωταθλήτρια.





 

Η Μάντσερερ Σίτι έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τους κανονιέρηδες στην βαθμολογία και να πάρε ''κεφάλι'' στην κούρσα του τίτλου. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι αήττητη την φετινή σεζόν στο Έτιχαντ με απολογισμό 10 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η Σίτι έχει 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τους αρκετούς σημαντικούς ''πυλώνες'' της ομάδας. Σε ακετρά ντέρμπι την φετινή σεζόν οι ''Σίτιζενς'' έχουν μείνει στην ισοπαλία και είναι υποχρεωμένοι να δείξουν με την ποιότητα που διαθέτουν πως είναι ανώτερη ομάδα από τους κανονιέρηδες. Με σημαντικές απουσίες φαίνεται να πηφγαίνει στο ντέρμπι η Σίτι με τους αμυντικούς Στόουνς και Γουόκερ να θεωρούνται μη διαθέσιμοι. Αμφίβολη και η συμμετοχή του Κέβιν Ντε Μπρόινε.


 

Η Άρσεναλ διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της τα τελευταία χρόνια και την φετινή σεζόν δείχνει να είναι πιο κοντά όσο καμία άλλη να φτάσει στην διεκδίκηση του τίτλου μέχρι τέλους. Η Ομάδα του Αρτέτα έχει την καλύτερη επίδοση σε επίθεση και άμυνα με 70 τέρματα υπέρ και 24 κατά σε 28 συνολικά αναμετρήσεις. Σε εκπληκτική φόρμα βρισκόταν πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων, σκοράροντας ακατάπαυστα με 9 Οver 2.5 στην σειρά σε ματς για την Πρέμιερ Λιγκ. Σταθερά εκτός ο αμυντικό Τίμπερ. Θα κριθεί τελευταία στιγμή η ετοιμότητα των Γκάμπιερλ, Σάκα και Μαρτινέλι.



Πρόταση: Αμφίβολες οι συμμετοχές δυνατών ονομάτων και για τις δύο πλευρές. Η Μάντσετερ Σίτι έχει τον πρώτο λόγο με τον άσο να δίνετε από τους Μπουκς κα΄τω από τον διπλασιασμό. Αμφίροπο ματς για σημείο με την Άρσεναλ ικανή να κάνει ζημιά. Πάμε με το 2 έως 3 συνολικά γκολ στο 2.10 που καλύπτει τα περισσότερα αποτελέσματα και συνήθως σε τόσο κρίσιμα ντέρμπι δεν ανοίγει πάνω από 3 γκολ το σκορ.


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.

Comentários


bottom of page