top of page

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (17/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (17/03/24 17:30) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - FA CUP

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (17/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Λίβερπουλ στο Όλντ Τράφορντ (17/03/24 17:30) για τα προημιτελικά του FA CUP. Η Προϊστορία είναι με την πλευρά της Γιουνάιτεντ με δέκα προκρίσεις έναντι τεσσάρων της Λίβερπουλ. Σε περίπτωση ισοπαλίας το ματς οδηγείται σε παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.



 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Έβερτον, ωστόσο στάθηκε και τυχερή καθώς η Έβερον σπατάλισε πολλές ευκαιρίες. Δύο πέναλτι έκριναν τον αγώνα, ένα εκτέλεσε εύστοχα ο Μπρούνο Φερνάντες στο 12' και το άλλο ο Μάρκους Ράσφορντ στο 36'. Η Ομάδα του Τεν Χαγκ βρίσκεται στην 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα. Στον προηγούμενο γύρο του FA CUP οι ''κόκκινοι διάβολοι'' είχαν πάρει δύσκολα το εισιτήριο της πρόκρισης κόντρα στη Νότινγκχαμ Φόρεστ, με σκορ 0-1 μετά το γκολ του Κασεμίρο στο 89'. Σταθερά εκτός οι Λιζάρο Μαρτίνεζ, Λουκ Σο, Μαλάσια, Μαρσιάλ και Μπαγιντίρ. Σημαντικές επιστροφές των Χόϊλουντ, Μαγκουάϊρ και Βαν Μπισάκα. Αμφίβολος ο Μάουντ.


 

Η Λίβερπουλ έκανε επίδειξη δύναμης στα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Σπάρτα Πράγας και πήρε την πρόκριση με συνολικό απολογισμό τερμάτων 11-2! Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ που έληξε ισόπαλο 1-1, με του ''Ρεντς'' να ισοφαρίζουν στο 50' μετά το εύστοχο πέναλτι του Μακ Άλιστερ. Έντονη δυσαρέσκεια εξέφρασε ο Κλοπ για την διαιτησία του αγώνα. Εννέα σερί αγώνες αήττητο μετράει η Λίβερπουλ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Κονατέ ενώ σταθερά παραμένουν εκτός οι τραυματίες Αλεξάντερ Άρνολντ, Άλισον, Ζότα, Τζόουνς, Μάτιπ και Τιάγκο.




Πρόταση: Φαβορί δίνεται η Λίβερπουλ από τους Μπουκς, σε αρκετά χαμηλή απόδοση δεδομένου ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο ντέρμπι της Αγγλίας. Σαφώς ανώτερο το σύνολο του Κλοπ αλλά έχει σημαντικές απουσίες και η Γιουνάιτεντ το έχει ανάγκη πιο πολύ το εισιτήριο στα ημιτελικά, αφού δεν έχει ουσιαστικά να διεκδικήσει άλλον τίτλο την φετινή σεζόν, επιπλέον είχε και περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί για τον αγώνα. Πάμε με το 1Χ Διπλή ευκαιρία στο 2.10


 


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά και τις αναλύσεις μας.


Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsleteer μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευση

Comments


bottom of page