top of page

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (30/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

 

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό στο ουδέτερο "Αλεξάνταρ Νίκολιτς Χολ" στο Βελιγράδι για τον τρίτο μεταξύ τους αγώνα στα Play offs της Ευρωλίγκας, με την σειρά να βρίσκεται στο 1-1. Η Μακάμπι έκανε break κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα της σειράς με τους πράσινους να απαντούν στο δεύτερο παιχνίδι. Όλα ανοιχτά για την πρόκριση.



ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ


Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε σοβαρός και αποτελεσματικός στο "Game 2" και επικράτησε την Μακάμπι με 95-79. Με τον Κώστα Σλούκα σε εκπληκτικό βράδυ πραγματοποιώντας ρεκόρ καριέρας σε σκοράρισμα πόντων στην Ευρωλίγκα, σημειώνοντας 29 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ακολούθησαν οι Παπαπέτρου με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και Μήτογλου με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Ο πρωταρχικός στόχος πλέον για τους πράσινους είναι να κερδίσουν το ένα από τα δύο παιχνίδια στο Βελιγράδι και να παίξουν την πρόκριση στο Ο.Α.Κ.Α. Στα αγωνιστικά νέα, έχει τεθεί εκτός ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ από τα πλάνα του Εργκίν Αταμάν.


Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να ηττήθηκε στο δεύτερο παιχνίδι, όμως πήρε αυτό που ήθελε και θα προσπαθήσει να τελειώσει την σειρά χωρίς να χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι. Η απουσία του Μπόλντουιν στο Game 2 ήταν αισθητή και μπορεί να κοστίσει αρκετά και στις επερχόμενες μονομαχίες. Ξεχώρισε ο Ισπανός Μπράουν με 18 πόντους, 2 ριμπάουντ και 6 ασίστ, που ήταν ο πολυτομότερος παίκτης της ομάδας του στα πρώτα παιχνίδια της σειράς.Η Μακάμπι είναι μία άκρως επιθετική ομάδα που βασίζεται κυρίως στο επιθετικό της ταλέντο και το παιχνίδι στο χαμηλό ρυθμό δεν την βολεύει. Όπως όλα δείχνουν δεν είναι ακόμα στο 100% το βαρύ "'όπλο" της ομάδας, ο Αμερικανός Μπόλντουιν και αναμένεται να μείνει εκτός και στο τρίτο αγώνα.



Πρόταση: Ο Παναθηναϊκός παίζεται ελαφρώς φαβορί και με βάσει την εικόνα του δεύτερου παιχνιδιού και την απουσία του Μπόλντουϊν είναι δικαιολογημένο. Η Μακάμπι για να ελπίζει στην πρόκριση πρέπει να τα δώσει όλα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αν το ματς βρει ρυθμό δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ. Επιλέγουμε το Οver 81.5 πόντοι για την Μακάμπι στο 1.70


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος και τις αναλύσεις μας.




Comments


bottom of page