top of page

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (14/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (14/03/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ

 

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (14/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Σερβία στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα (TSC Arena, αφού όλες οι ομάδες του Ισραήλ αγωνίζονται σε διαφορετικές έδρες), στην ρεβάνς της φάσης των 16 του Κόνφερενς Λιγκ απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά το βαρύ 1-4 του πρώτου αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης. Χωρίς ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν ένα ποδοσφαιρικό ''θαύμα''.





 

Ο Ολυμπιακός μετά την βαριά ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 1-4 ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με 1-3 εντός έδρας ξανά, αυτή τη φορά στα Play-Offs της Σούπερ Λιγκ κόντρα στον Παναθηναϊκό με 1-3. Παρόλο που προηγήθηκε με καλό σουτ του Ποντένσε στο 24', τα προβλήματα στην άμυνα έκανα ξανά την εμφάνιση τους σχεδόν κάθε φορά που οι πράσινοι πατούσαν περιοχή μπορούσαν να βρουν δίχτυα. Έτσι βρέθηκε να χάνει από το ημίχρονο όπως και στον αγώνα με την Μακάμπι, μη μπορώντας να βρει λύσεις στην επανάληψη, με το 4-4-2 που επέλεξε ο Μπεντιλίμπαρ να μην τον δικαιώνει. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Αλεξανδρόπουλος. Επιστρέφει ο Ρέτσος στο κέντρο της άμυνας.


 

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κέρδισε στο ενδιάμεσο παιχνίδι την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ εκτός έδρας με 0-1 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νταν Μπίτον στο 45'. Ο τεχνικός της ομάδας Ρόμπι Κιν προφύλαξε κάποιους βασικούς παίκτες όπως ο Ζάχαβι που μπήκε αλλαγή στο 17'. Μοιρασμένο παιχνίδι καθώς η Μπεϊτάρ έχασε ευκαιρίες έχοντας και δοκάρι στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσε να σκοράρει. Ανώτερη η Μακάμπι στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό εκμεταλεύτηκε πλήρως τις αδυναμίες των ερυθρόλευκων και είναι με το ''ένα πόδι'' στην επόμενη φάση. Χωρίς κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα θα παραταχθούν οι Ισραηλινοί με την ίδια ''συνταγή'' όπως στον πρώτο αγώνα.



Πρόταση: Θα είναι απίθανο αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Επιθετικά έχει δείξει πως διαθέτει ποιότητα και μπορεί να βρει τα τέρματα που χρειάζεται για να ισορροπήσει την διαφορά, ωστόσο αμυντικά μοιάζει απίθανο να κρατήσει το 0 καθώς μαζί με τις ήδη υπάρχουσες αδυναμίες, είναι υποχρεωμένος να παίξει ψηλά αφού πρέπει να βρει γκολ. Άρα πάμε με το Goal-Goal στο 1.65 σε αυτό το παιχνίδι.



 

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newletter για να βλέπετε τα νέα μας.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης

Opmerkingen


bottom of page